_*XanImLarIn mashIn surmesi*_
MeLodiM_ (2013-08-13 10:18)Gunumuzde sukan arxasInda eyleshen xanImlarImIzIn sayI artIb.. BiLmek isterdim,Buna nece baxIrsIz ?..
XanImLar sizin suruculuk vesiqesi almaq fikriniz var?umumiyyetle ne vaxtsa mashIn surmusuz?
BeyLer,sizin heyat yoldashInIz mashIn surmek istese,icaze vererdiz?.... )
Buyurun:

....
MeLodiM_ (2013-08-13 19:17)MashIn surmeye elede hevesli olmasamda.. Suruculuk vesiqesi alacam.. ))
Cavab | Sitat Offline...
Offline...
PIANOCU (2013-09-13 16:39)Menim bacim artiq 7 ilden coxdur ki mawin idare edir. Suruculuk vesiqesinif ?z bacarigina ve biliyine esasen alib.

mende az maz bacariram.

amma bacim kimi mukemmel deyilem heleki. InsALLAH iwlerimi hel edib bu iwe qariwam.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
BrOkEn_HeArT (2013-09-14 09:58)Bezi xanimlar var ki,mawini ela sururler

bezileride var ki

men nece defe ele xanim gormuwem ki,diwlerini agarda agarda mawini ustume surubler
Cavab | Sitat Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
MeLodiM_ (2013-09-14 14:03)BrOkEn_HeArT, ya diwLerin sene rekLam eLemek istiyibLer ya da mawINLarIn

Yoo nese var sende ))
Cavab | Sitat Offline...
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
Lonely (2013-09-16 19:41)Ela baxiram.mawin surmek isterdim.suruculuk vesiqesi almaq isterdim
Cavab | Sitat Forever
N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!
*Bapbalaca* (2016-11-28 19:55)men coooox sevirem mawin surmeyi, ama axirinci defe nece avtowluq etdimse birde mene mawin vermediler
Cavab | Sitat