Menim Heyatimdan

Menim Heyatimdan

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PiNK@aNGeL (2013-08-19 16:39)
Salam.. Oz bawima gelen hadiseni siznle paylawiram. Daniwdiqim oglanla defelerle kusub bariwmiwiq.men cox wubheciyem.ama bow yere deil,hislerimde yanilwamwam. onunla son kusme sebebim fboldu.adina baxanda qizla reyleRn oxudum hec dosta oxwamirdi.men diyende inkar elediki dostmdu.ama inanmadim.hemiweki kimi axirda meni ona inanmamaxla sucladi ayrildiq.ve snr uzun muddetden (2-ay) Whatsappa geldim orda daniwirdiq hemiwe.men saymadim onu hecne olmamiw kimi.Mirt status falan yazirdim.ve bi gun adina baxanda o hemin fbdaki qizin ,mende seni cox istiyirem, yazisini profile qoymuwdu.statusda ise hele goreceyn cox wey var yazmiwdi.bilirki srazi sehvini uzune vuranam ama yazmadim vecime de almadim bunu gozduyrdu. Ve snr yene bawqa qizla yazwmasni profile qoydu.ama bu whatsapda qurma idi eminem.2-cisi.statusada azad heyat yazmiwdi. Neyse bawinizi agritdim ama bawda oglanlar olmaxla fikirlernzi bilmek isterdim..
KGB (2013-08-19 17:09)
BU TIP MOVZULARI ETIRAFLAR BOLMESINDE ACA BILERSIZ.FORUM FIKIR MUZAKIRE ELEMEKCUNDU QEYBETCUN DEYIL!!!
Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife