_*EvLendikden Sonra..*_
MeLodiM_ (2013-09-15 05:40)Cox vaxt rast gelirik ki,evLendikden sonra cutlukler arasInda munasibetler deyiwir yeni ki,artIq onun evvelki kimi olmadIgInI hiss oLunur..,
Sizin bu haLda reaksiyanIz nece oLardI,onun deyiwkenLiyini qebul ederdiz ya heyatInIzda deyiwiklik ederdiz??...
Yeni movzuya forumcuLarI devet edirem..
Duzdu forum evvelki kimi aktiv deyil ama yenede yeqin ki,zamanLa fikir biLdiren tapILar.. Bu movzuda fikirLerinizi maraqLIdIr ))
PIANOCU (2013-09-16 19:28)Menim anam deyir ki hemiwe, insanin eslinde nece biri oldugu evinde g?runur. Yeniki o adamla birlikde yawamasan bilmessen eslinde o nece biridi.
Menim reaksiyama gelince, bunu zaman g?sterecek.
Axi bilmir kim, ne, ve nece olacaq? Normal ya maskali olacaq bu bilmirem
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Lonely (2013-09-16 19:37)Yeqin caliwardim evvelki halina qayitsin.qayitmazsa demeli o ozu deyilmiw.Allah uzaq etsin.Herhalda zaman gosterer
Cavab | Sitat Forever
MeLodiM_ (2014-07-30 04:32)..anlayish gosterib..uygunlashmaga chalishardim mumkun qeder )
Cavab | Sitat Offline...
Little (2017-01-09 22:33)Ən qorxunc məsələlərdən biridi. Çox dəhşətli 1 şey olsa, yəqinki o insandan ayrılmağ ən düzgünüdü. Təbii bizlərdə mehriban ayrılıq mümkün deyil. Çox vaxt ayrıkıqların axırı dəhşətli olur. ALLAH axırımızı xeyirli etsin. Heç 1 yaxşı insana pis həyat yoldaşı qismət etməsin inşaALLAH
Cavab | Sitat Hepimiz (2017-10-21 02:52)Gozluyerem sebirle hemdeki ozume fikir vererem ki belke men seflik etmisem hemdeki sac rengimi eynimin paltarini tezeleyerem menim fikrim budur
Cavab | Sitat Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate