*~SeCiM~*
Lonely (2014-01-22 19:37)Heyatda hacansa qerar vererken ureyinizin sesine qulaq asmadiginiza ,agilla hereket etdiyinize gore pewman olmusuz?ve hansi qerara gore?:

Forever
wipwirnimsen (2014-03-27 14:37)olmayan insan varki?ama agilinda,ureyinde oz yeri var.gerek onu tapasan.insan pewman olar.ama gelen sefer etmeyeceyi sefleri bilir en azindan.ne edesen insanlari tanmaq olmurki?
Cavab | Sitat B?la insan?n dilin? ba?l?d?r.Bir kims? bir ?eyi 'etm?m' dedimi,?eytan h?r i?ini burax?b onu etdir?n? q?d?r m???ul olar..! Hz M?h?mm?d (s.a.v)
N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!
Little (2014-10-04 15:18)Heyatda demek olar ki ureyimin sesine 1 defe qulaq asmiwam. Oda musabiqe ile bagli idi. Dogrudur, duzgun addim idi. Amma her hereketimi agilimla qerara aliram. Hetta secdiyim insanida agilimla secmiwem.

ureyimde cox xow qebul edib qerarimi.
Cavab | Sitat Lonely (2014-10-18 18:45)Little, urekle agilin birge muqavilsine sebeb?
Cavab | Sitat Forever
Ayka_Alisoy (2014-11-01 18:50)Men de eksine olub. Ureyimin dediyinnen getdim, ama aglimin dediyi ile yox.. Aglimin dediyi ile getse idim indi de derd cekmirdim
Cavab | Sitat Little (2014-11-03 02:45)Lonely
Little, urekle agilin birge muqavilsine sebeb?

ONUN semimiyyetinin ve hisslerinin heqiqiliyi ay Lonely
Cavab