Mahnilara cox qulaq asisiniz?

Mahnilara cox qulaq asisiniz?

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Sirinemmm (2014-01-26 17:37)
Gundelik heyatimizda mahnilara cox qulaq asiriq?Ele deyilmi?Eledir.Bezileri ise mahni ile nefes alirlar.Amma cox az insan bilir ki ,mahniya qulaq asmaq haramdir.Siz mahniya qulaq asirsiniz?
BrOkEn_HeArT (2014-02-03 06:03)
Arada bir qulaq asiram:)
Cavab | Sitat
Islamdan yuksek seref yoxdur...! Hezret Eli (e)
MeLodiM_ (2014-02-03 15:32)
..Mende bilirem musiqi eger seni oz tesirine salirsa..ondan asliliq olursa haramdi.. Evveller olduqca chox qulaq asirdim..evde-colde..daje yatanda da qulaciqla yatirdim ))...ama indi ele deyil,normal arada-bir bekarciliqda qulaq asiram.. musiqinin haramligi barede oxuyandan sora..cox sevdiyim verdishimi tergitmishem.. Ama musiqisiz yashamagi tesevvur bele etmirem.
Cavab | Sitat
Offline...
askli (2014-04-19 00:18)
mahni ne ucundur bes quaq asmaq ucun
Cavab | Sitat
1_TEK-DOSTUM_OL (2014-04-24 19:01)
Salam beli mahni menim hobbimdir
Cavab | Sitat
1_TEK-DOSTUM_OL (2014-04-24 19:03)
mahniya qulaq asmaq mence haram is deyil birde o da baxir hansi mahniya day loto mahniya niye qulaq asriq ki ne gozel xalq ,DIni musiqeler varki ....
Cavab | Sitat
Murad* (2014-07-28 23:31)
Mahniya yox repe qulaq asiram.neki mahniya qulaq asmaq televizorada baxmaq gunahdi.
Cavab | Sitat
Little (2014-07-29 18:08)
Musiqi o zaman haram olur ki, o insanda wehvani hissleri oyadir ve ya insani heyvanilewdirir. Meselen nece il ?nce Ramwteyn qrupu hard rock qrupudur. Onlar konsertlerinin birinde qrupun solisti sehneye elinde toyuqla cixmiwdi ve musiqinin tesirinden o toyugun bawini qopardir. Bele musiqi tebii ki haramdi. Amma 1 duwunun Azan sesini. O 1 avazla oxunur ve buda musiqidir. Yada Hezreti Peygemberin ( s.e.s. ) Mekkeden Medineye gelerken, onu sevenler bu wenliyi ve xowbextliklerini musiqi sedalari ile birlikde oxuduqlari negmelerde g?sterirdiler.

Yawadigimiz heyatda cox wey haramdi. Qiybet etmek, kiminse namusuna toxunmaq, ya wuphe ile yanawmag coxlarinin aglina gelmir. Amma musiqini ve buna benzer weyleri bezileri haram g?rur. Ana esl haramin ne oldugunun ziddine yetmirler.
Cavab | Sitat
Ya_Ne_Tvoya (2015-01-01 01:12)
Mahnisiz gunum kechmir... Her mahni kimise xatirladir mene. Heleki gece olduxda,tek qaldixda insanin derdine werik olur mahni. Allah bizi mahnisiz buraxmasin ))))
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife