Sevgiye aid 11 maraqli sual.
Sirinemmm (2014-01-27 22:18)1)Sizin gozunuzde nedir Mehebbet? 2)Mehebbet gucludur yoxsa Ulviyyet? 3)Dunyanin wahi yoxsa omrun ALLAHi SEVGIdir?
4)SEVGI Tanrisindan ne isterdiz?
5)Vefasiz SEVGIlinizi oldurseydiler ureyinizden olardi,yoxsa gozleriniz dolardi? 6)Siz olum ayagindasiniz,Sizi yalniz SEVGIlinizin Goz yaslari xilas ede biler.Onun aglamagina razi olardiniz? 7)Kimsesiz adada tek qalsaydiniz,Yaninizda kimin olmasini isterdiniz?
8)Sehrada bir icim suyunuz olsaydi onu kime vererdiniz?SEVGIlinize ya, ozunuze saxlardiniz?
9)Yemek ucun yasayirsiniz yoxsa yasamaq ucun yeyirsiniz? 10)Unudulanlar unudanlari unudurlarmi? 11)Sevdiyinize sozunuz?
Offline...
Sirinemmm (2014-02-02 12:51)MeLodiM_,Menim hec xatire defterim yoxdu hec vaxtda tutmamisam -
Cavab | Sitat Ey seytan,sen ne qeder girsen de qanimiza,biz bilirik ki,Rebbimiz var sah damarimizda...
MeLodiM_ (2014-02-02 21:28)..bir suala cvb yazana qeder ikinci sual yaddan chixir..
Cavab | Sitat Offline...
Sirinemmm (2014-02-03 13:37)MeLodiM_, hmmm sende onda bacis deftere yaz sonrada ordaan cavablandirda -
Cavab | Sitat Ey seytan,sen ne qeder girsen de qanimiza,biz bilirik ki,Rebbimiz var sah damarimizda...
MeLodiM_ (2015-08-23 01:05)Sirinemmm
MeLodiM_, hmmm sende onda bacis deftere yaz sonrada ordaan cavablandirda -

?ox vacibdi ax? mene.. )
Cavab Offline...