iller boyu tanidiqiniz dost
askin-ulker (2014-05-27 15:42)iller boyu tanidiqiniz dost yoxsa coox sevdiyinia insan hansin secerdiz ve neye gore
Hepimiz (2014-07-12 22:24)Dostumda olmayib hec sevgilimde olmayib reyalda oda qaldi ki men oglanlara baxmiram ve hec yaxinda olmamiwam inwallah axra kimde bele olacam !
Cavab | Sitat Я зaxoжy cюдa moлko дляa boпposov чate
N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!
Rema (2014-07-17 13:21)ill?r boyu tan?d???m dostu se??rdim ...
Cavab | Sitat Schatzi (2014-07-17 14:31)iller boyu tanidigim dostum var tabi....ANAM...))) Canim anam...! Ve bilirem ki O hech bir zaman meni sechim qarshisinda qoymaz!
Cavab | Sitat ? ? БАРОНЕССА ФОН ЭССЕН? ?
Hepimiz (2014-09-13 19:45)Iler boyu secdiyim dost oz aitem memuniyetle bele qerar vererem !
Hepimiz (2014-09-13 19:45)Iler boyu secdiyim dost oz ailem memuniyetle bele qerar vererem !
Hepimiz (2014-11-03 17:06)Hemiwe insanin oz ailesi qaygisina qalir bawqalari bow weydi gelib kecer edirler insanlar inamsizliq yaranir !
Little (2014-11-03 23:39)Sevdiyim insan hem dostum, hem sevdiyim insandi. Her sevincimi ve cetinliyimi onunla b?lmekden hec cekinmirem. Cunki o cetinliyim olanda mendende cox pis olur ve mene k?mek olur. Sevincimse onun xowbextliyidi. ALLAHA min Wukur ki o rast oldu mene.
Cavab | Sitat N? q?rib? ?ey bu xo?b?xtlik! Getdimi ged?r, ?a??rsansa g?lm?z, g?ls? d? qalmaz, qalsa da ?atmaz..!