internet ve kitab

internet ve kitab

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Lara (2011-08-28 16:15)
Bezi insanlar deyir ki Internet heyatimiza daxil olandan sonra kitaba maraq azalib.Sizce bu beledirmi?Umumiyyetle son zamanlar genclerin mutaliyeye maraginin azalmasi ne ile baglidir?kitabi bawqa bir weyle evez etmek mumkundurmu?
Ameli_ (2011-08-28 16:34)
Hechvaxt! Razi deyilem. Kitaba maragim mekteb illerinden chox olub bugune kimi. Kitab bashqadi. maq gozeldi. Internet kitabi hech bir zaman evez ede bilmez.
Cavab | Sitat
Lara (2011-08-28 20:30)
Ameli tewekkur fikir bildirdiyine gore.
Cavab | Sitat
Meni sevmeyen insanlari sevmemeye vaxtim yoxdu ,cunki men meni seven insanlari sevmekle mewgulam
Lara (2011-08-28 20:35)
Bu movzunu acmaqda bir meqsedim var.mueyyen muddetden sonra bildirecem.Hele ki fikirlerinizi gozleyirem
Cavab | Sitat
Meni sevmeyen insanlari sevmemeye vaxtim yoxdu ,cunki men meni seven insanlari sevmekle mewgulam
Elya (2011-08-28 23:50)
Ameli_, Fikrinizle raziyam...... Ele 150den chox dini kitabi netden goturmuwem)) Her defe dini dukana yolum duwende ozumchun yol pulu saxlayirama qalan hamisina kitab aliramanelimde olsa onuda saxlamaram. Gozum doymur hech vaxt. Internet kitabi evez ede bilmez. Axirinci oxudugum kitab 'Genc aileler uchun'du. Chox gozel bawa salir insani. Genclerimiz oxuyub oz vezifelerin,huquqlarin anlasa aile quranda xowbext yawamagchun ne etmeli olduqlarin bilerler. Misalchun Bu melumatlari men netden tapa bilmezdim
Cavab | Sitat
Elya (2011-08-28 23:52)
Lara, Movzuya gore twk
Cavab | Sitat
KaMRaN (2011-08-29 07:53)
Baxir kitaba. Ele kitablar var ki internet oldugu yerde internetden anlayishi olan he?kim o kitaba elini de vurmaz. Meselen l?get kitabi. Herf here s?z axtarmaqdansa s?z? internetde yazib qarshiligini 1 saniyede almaq m?mk?nd?r.

Ya da tutaq ki bize hansisa bir melumat lazimdir ve bilirik ki hemin melumat elimizdeki 100-200 sehifelik kitabda da var internetde de. Inanmiram ki kimse axtarish sisteminde axtardigi melumati saniyeler i?inde yazib tapa bileceyi halda oturub kitabi vereqlesin.

Amma diger bir meqam var ki meselen kimse hansisa konkret bir melumat axtarmir sadece dostunun, yaxininin ya da kiminse meslehet bildiyi ve ya adinin maraqli geldiyi ???n hansisa bir kitabi oxumaq isteyir. Bu halda shexsen men kitabi ?st?n tutardim. Hem notebookdan daha rahat dashinir hem de sh?asi filan olmadigi ???n komp?ter qeder zereri yoxdur.
Cavab | Sitat
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Qaraca (2011-08-29 09:07)
Baxir kitaba.
P.s.bir adamin ureyi doluymuw:D
Cavab | Sitat
KaMRaN (2011-08-29 10:37)
Qaraca
P.s.bir adamin ureyi doluymuw:D

Bir adam da gozluyurmush men fikir bildirim o da kopyalayib men deyeni desin:D
Cavab
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Karmi (2011-08-29 13:04)
Menim ucun her ikisi lazimdir.kitab oxuyuram en azi gunde 7 saat.3-4saatim internetde oluram.bezen olurki bir movzunu hem kitabdan oxuyuram,hem internetden.her ikisinde muxteliflik olur.Diplom iwimde kitab daha cox komek etdi mene.
Cavab | Sitat
Lara (2011-08-30 09:11)
Fikir bildirdiyinizcun Tewekkurler her birinize.
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife