Bir gun
S-klass (2011-10-01 09:46)Bir gun ayriliqin dalqalari sizi bir terefe,sevdiyiniz insani bawqa terefe atsa,ondan tek istejiniz ne olardi?
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
saxara (2012-03-11 22:38)Elbette ki, her kes deyer ki, onunla yeniden qovuwmagin yollarini arayardim. Amma herden bu yollar bizim butun seylerimize baxmayaraq ele baglanir ki, elimizden hec ne gelmir. Oturub gozlemekle de hec ne deyiwmir. Eger tek birce yol olsa bele denemeye deyer. Son wansi bele elden vermeyin.
Cavab | Sitat Jennifer (2012-03-13 14:40)Eger biz birbirimizi heqiqetende sevmiwikse onda hec bir mane bizi qorxutmaz eksine bizi bir birimize daha da yaxinlasdirar.
Cavab | Sitat Gunewi_gordum (2012-04-15 15:06)Xowbext olsun sevdiyim ona layiq olani cixsin qarwina xowbext etsin onu neceki o meni vaxtile xowbextlik denizinde uzdurmuwdu sevsin sevilsin
Cavab | Sitat Gulsum (2012-05-15 19:32)Hecne sadece uzun omur can saqliqi bir vana xosbextlik
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-06-16 23:16)Heyat ancaq ?lumle ayirir. Ayriligin sebebkari ise insandi. Eger her 2 sexs sag ve salamatdirsa ve bir-birini sevirse gelib, yerin altindada olsa sevdiyi insani tapacaq. Meni seven kolleci menden 2 il evvel bitirdi. Sonra esgerliye getdi. Indi ise qayidib. Yene meni axtarir. Men ona "yox" desemde, yenede d?nm?r yolundan. ALLAH evvel sevdirir, sonra bir m?ddetdik ayirir. Ve eger esl ESQdise yeniden onlari g?rusd?r?r. Sadece bu ayriliq imtahan xarakterlidi. Bu imtahani kecdinse, Sevgi Diplomun elindedi. Insan sadece d?zmelidir , inad etmelidir ve m?barize aparmalidir.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
4getmenot (2012-09-02 06:08)sesini ewidim,yaxsi olduqunu bilim hec olmasa ilde 1 defe.
Cavab | Sitat