Allah?n v? h?yat?n h?diyy?si - Dost

Allah?n v? h?yat?n h?diyy?si - Dost

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Lara (2011-11-25 00:29)
G?nl?rin bir g?n? ?? dost qatar stansiyas?na g?lir. Qatar?n t?rp?nm?sin? yar?m saat qald???ndan oturub bir az yem?k yeyirl?r. Bunlar ?irin-?irin yem?k yey?rk?n, bird?n qatar t?rp?nir, dostlar is? t?la?a d???r. Biri hesab? verir, o biri is? ?antalar? y???r.Bundan sonra onlar qatar?n arxas?nca qa?ma?a ba?lay?rlar.Dostlardan biri ??tinlikl? d? olsa qatara minm?y? bacar?r. Dig?r ikisi is? qa?ma?a davam edir. Sonra onlardan biri d? qatara ??xma?? bacar?r. Sonda t?k qalan dost bir az qa?d?qdan sonra yer? s?rilib, g?lm?y? ba?lay?r. Q?raqdan onu g?r?n biri yax?nla??b soru?ur:
-Ay qarda?!!!S?nin dostlar?n qa??b qatara ?atd?lar. Amma s?n ?ata bilm?din, yer? uzan?b q?h-q?h? ??kirs?n. N?y? g?l?rs?n?
-Dost deyir: ??nki onlar m?ni ?t?rm?y? g?lmi?dil?r.

B?s sizin h?yat?n?zda bu c?r dostlar?n?z olubmu? V? ya sual? bel? qoyum, sizi candan ba?a d???n, hal?n?za yanan, ?z?n? unudan dostunuz varm?? G?v?ndiyiniz, h?qiq?t?n etibar etdiyiniz biri h?yat?n?z?da varm??
KaMRaN (2011-11-26 22:21)
Beli menim var. 4 yaxin, etibar etdiyim, ushaqliqdan birlikde b?yuduyum dostum var ve 4u de menimcun deyerlidirler. Qatara qalanda onlardan yalniz biri meni ?t?rmeye gelmishken ?zu qatara minmeye qadirdi:P. Tshk m?vzu ???n.
Cavab | Sitat
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Suz (2011-12-24 22:54)
Menim doslarim coxdu amma DOSTUM 1DENEDI.
Cavab | Sitat
saxara (2012-02-19 15:55)
Esil dost adeten uwaqliqdan yaxwi tanidigin, pisi ile yaxwisini qebul etdiyin, deyiwdirmeye caliwmadigin- bir sozle oldugu kimi qebul etdiyin kesler olur. Beleleri uwaqliq ve mekteb illerinden tanidiqlarin olur. Sonradan cox nadir hallarda dost qazanirsan.
Cavab | Sitat
ZOMA (2012-03-05 11:35)
Esil dost dar gunun yaraqinda biliner dostlar curebe curduler amma esil dost dostunun ureyinin doyuntusunu his etmelidir ve dostuna ureyini her an qurban vermeye hazir olmalidir
Cavab | Sitat
Heart** (2012-03-09 20:11)
ele tam guveneceyim dostum yoxdu:(
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jennifer (2012-03-15 20:27)
Menim dostlarim elede cox deyil.ama dostlarima guvenirem
Cavab | Sitat
Ay* (2012-04-13 17:08)
Beli Menim 4 dostum var usaqliqdan bugune kimi davam edir..onlar mencun coox deyerlidir..
Cavab | Sitat
Gunewi_gordum (2012-04-13 21:51)
Tek dostum var sozun els menasinda dost hansi ki 12 ildi arxamda dag kimi dayanir
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-04-14 12:48)
Menim dostlarim coxdur, ama esl dostum yoxdur...:(
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-05-18 16:52)
Dostum,indi yanimda oturub.imtahani da bir verdik.birde musbet aldiq.bax buna dostluq deyirem.indi mini restoranda qexd edirik.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife