Qerar

Qerar

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2011-12-11 13:01)
Heyatinizda hansi onemli qerarlari almisiz?Ve bundan pewmanciliq cekmisiz yoxsa daha da ozunuze eminlik yaranib sizde....fikirleriniz cox maraqli olardi
KaMRaN (2011-12-12 04:23)
?ox olub. Pe?man oldu?um herhans? bir qerar yad?ma gelmir amma yeqin ki olar, sehvsiz insan olmad???n? nezere alsaq. ?nemli qerarlar?mdan biri bu sayt? a?maq olub. Sizce buna g?re pe?man olmal?yam yoxsa...:)?
Cavab | Sitat
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
Heart** (2011-12-12 05:39)
KaMRaN, 100% emin ol ki, bu sayti acmaga deyer:)
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
ROWEN (2012-01-03 19:13)
Salam Men saytinizda yeniyem Yeqin acmisizsa Yaxwi olar
Cavab | Sitat
Viktoriya (2012-01-24 00:38)
Kamran yaxwi edb acmisan bu sayti.superdi bura.seni destlekleyrem hemwe
Cavab | Sitat
saxara (2012-02-21 16:12)
Heyatda indiyedek verdiyim ve pewiman oldugum en onemli qerar iwden cixmagim olub. Amma pewiman olsam da qayitmadim. Cunki, qerar verende cox duwunub sonra qerar verirem. Qerar verdimse daha geri yol yoxdu.
Cavab | Sitat
None (2012-02-28 00:52)
Pewmanciliq gozel weydi en azindan sehfini bawa duwubsen
Cavab | Sitat
Valencia (2012-08-18 11:42)
Olub ve pesmanam
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-11-01 19:36)
TehsiLimLe bagLI qerarIm oLub....:: TeLebe oLmaqcun lazImLI baLI YIgsamda malesef o baLI ?zume yarashdIrmadIgIma g?re ve Nezerimde tutdugun unilerdeki fakultelere balIm catmadIgIna g?re,qiyabilik s?hbeti olduguna g?re "TeLebe"adInI texire saLdIm.. :Menimcun cox cetin idi,cunki bunu cox istiyirdim, sevincim yarIda qaLdI..((tesevvur etdi istemediyin bir ixtisasda oxumaq o qeder eziyyetden sora( Ama hemin il ailemizin bir ?zv?de teLebe oldu.. )Ve Men cox dushundukden sonra tam eminlikle Istediyim Neticeni elde etmekcun yeniden calIshmaga qerar verdim !! Bu secim menimcun cox ?nemlidi.. Valideyinlerim ilk bashdan razI olmasalarda.. Mene destek olurlar sonadek ))Eger Getdiyin yoL cetinliklerden kechmirse o duzgun yol deyil demekdir:).. .. Ne yaXshIkI duzGun qerarI VerdiM. . .
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-11-01 21:31)
Men bu il heyatimda cox ?nemli 2 qerar qebul etdim. Onlardan 1ni sonuna qeder getdim ve s?z verdiyim kimi de etdim. 2ci qerarima g?rede g?yde Allahima, yerde aileme minnetdaram ki, coox duzgun qerar vermeyim ucun mene yol g?sterdiler. Duzdu bu yolu getmek ucun yawim az olsa da, mene cetin gelsede, hetta heyecandan 3 gece qizdirmam qalxsada, bunu etdim! Deyanetim, iradem mene ireliye getmeyime cox k?mek etdiler. Arzularimda olan, daha sonra planlarima cevrilen 2 meqsedime catdim. Bu il ucunde cox meqsedler var. Yeni zirvelere dogru can atmasa, geri duweceksen. Heyat durgun su deyil ki, dayansin 1 yerde. Zaman kecir. Zaman gedirse, sende ireli getmelisen. Yoxsa dala duwersen. :)
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Zenaan (2012-11-06 07:51)
PIANOCU
Men bu il heyatimda cox ?nemli 2 qerar qebul etdim. Onlardan 1ni sonuna qeder getdim ve s?z verdiyim kimi de etdim. 2ci qerarima g?rede g?yde Allahima, yerde aileme minnetdaram ki, coox duzgun qerar vermeyim ucun mene yol g?sterdiler. Duzdu bu yolu getmek ucun yawim az olsa da, mene cetin gelsede, hetta heyecandan 3 gece qizdirmam qalxsada, bunu etdim! Deyanetim, iradem mene ireliye getmeyime cox k?mek etdiler. Arzularimda olan, daha sonra planlarima cevrilen 2 meqsedime catdim. Bu il ucunde cox meqsedler var. Yeni zirvelere dogru can atmasa, geri duweceksen. Heyat durgun su deyil ki, dayansin 1 yerde. Zaman kecir. Zaman gedirse, sende ireli getmelisen. Yoxsa dala duwersen. :)

seninle raziyam mencede insan oz meqsedlerine catmaq ucun elinden geleni etmelidir
Cavab
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife