Insan...

Insan...

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2011-12-12 06:47)
sizce xowbext insan nece olmalidir?nelere sahib olub ozunuzu xowbext hiss edersiniz?
KGB (2011-12-14 03:39)
Menim fikrimce insanin ailesinin yaninda olmasi boyuk xosbextlikdir.Xosbextlik heyat yoldasin ishe seni guler uzle yola salib guler uzle qarsiliyir Sen isden gelen kimi dir dira baslamir,derdlerini seninle bolur, ve s. Eger evli deyilsense ve sevdiyin qiz varsa sevdiyin qizin seni eseblesdirmemesi boyuk bir xosbextlikdi menim heyatimda :)
Cavab | Sitat
Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
Snijana (2011-12-29 17:22)
Men hec xowbext deylem.heyata nifret edrem allahn meni hemwe oldurmesni isteyrem.heyat menim uzume hec gulmuyub...
Cavab | Sitat
KGB (2011-12-30 04:39)
Heyatin senin uzune gulmeyi ucun senin biraz heyatin uzune gulmeyin lazimdi)))
Cavab | Sitat
Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
Acimasiz_heyat (2012-01-09 12:35)
Snijana, salam bu gunahdir yasamaq istemesenizda yasamalisiz.sizi anlayiram hec kimin heyati mukemmel deyil Insallah her sey yaxsi olar buna inanin.
Cavab | Sitat
STAR (2012-01-09 12:43)
Insan varliqdir her bir insan digerinden oz agilina gore,duwuncesine gore bir birinden feqlenir
Cavab | Sitat
Snijana (2012-01-15 08:52)
Siz meni bawa duwmezsiz...menim varlgm hec km ucun onemli deyl,heyatm yoxdu,ay kb heyat meni guldurmese,men nece gulum heyata?gunah olsada ozume hacansa qesd edecem.Allah meni yaradanda,g?zel heyatda yaradardi...
Cavab | Sitat
Viktoriya (2012-01-22 21:45)
Snjana yazdqlarini oxudum pis oldum.niye ele fikirlewirsenki?heyat gozeld?r.ALLAH derdi verb dermanida verer.sebr edn her wey yaxw olar.bu dunyaya sinag ucun gelmwk.qaldiki nelere sahb olsa xnwbext olr.birinc aylesi yaninda olmaldr.layiq olan sevgi tapanda..ve.s.cox yazmaq olar men qisa yazdm.
Cavab | Sitat
Snijana (2012-01-29 00:12)
Ailem yanimda deyl axi viktoriya.
Cavab | Sitat
ZeRo_IoN (2012-01-29 00:16)
A.E.D. Federasiyasinda qeydiyyatda olsaydim zor olardi.
Cavab | Sitat
Viktoriya (2012-01-29 00:19)
Snjana bes hardadi?nye heyata kusmusuz?
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife