Hansini duzelderdin?
Fontestab (2012-01-13 21:15)Bu movzum sevib ayrilanlara aiddi.Ayrilig cox aci bir hissdi ozumde yawamiwam yawamagdayam.Bir gun sevgi heyativizin evveline qayidmaga wans alsaz hansi sefivizi duzelderdiz?
Heart** (2012-01-14 09:38)duzeltmek istemirem,cunki indi cox wukur heyatimda her wey normaldir...ve buna gore de Allahima minnetdaram.eger o evvelki sehvleri etmesek ve ya onlardan ibret goturmesek bugunumuzde addigimiz addimlarda budreyerik..onuncunde alin yazimizdi nece yawayiramsa ele de davam etsin heyatim.hec ne silinmesin
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
KGB (2012-01-16 03:34)Sevirdim ama ayrildim basa duse bilmirdik bir birimizi ama bir nece vaxt hetta aylar kecdi ustunden biz yene barisdiq Evveller sevdiyimi dusunurdum ama indi sevdiyime eminem
Budaki Heart nikidi indi demek olarki biz cox xosbexdik INSALLAH omrumuzun sonuna kimide bele qalar.
Cavab | Sitat Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
ZeRo_IoN (2012-01-16 23:15)Onunla taniwdigim gune daw duwerdi. Istemezdim o gunu
Cavab | Sitat Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
None (2012-01-21 14:57)O sansdan istifade edib cox yaralanmadan vaxtinda ayrilardim.onsuzda sonu ayriliqdi....
Cavab | Sitat Seninem5 (2012-02-09 11:22)Kaw qayida bilseydim. Etdiyim sehvlerimi duzelderdim. Bu gunum ucunde Allaha wukur edirem.
Cavab | Sitat mujgan (2012-02-23 16:46)Men sevmemis ayrildim qayitsaydim men de onu severdim.
Cavab | Sitat