Shpalgalka

Shpalgalka

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2012-01-15 09:54)
eziz telebeler bildiyiniz kimi imtahanlarda mesuliyyet semestre nezeren daha cox olur...imtahanda ela qiymet almaqcun cox cehd edirik.bes siz cehd edende shpalgalkadan istifade edirsinizmi?hansi nov ve nece spalgalkadan istifade edirsiz?
Heart** (2012-01-15 17:35)
ilk qoy ozum yazim..men gizlemirem shpalgalkadan cox istifade etmiwem..cox balaca vereqe yazib saatima kecirmiwdim hec kim gormedi 1sualimi ordan yazdim:)birdeki kecen imtahan elime yazmiwdim vallah ele qeweng istifade etdim ki,ele yazmaq cox rahatdi:D
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
KGB (2012-01-16 03:07)
Yox men hec vaxt istifade elememisem.
Cavab | Sitat
Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
saxara (2012-02-19 11:31)
Hec vaxt istifade etmemiwem. Qorxurdum. Amma lobaratoriya derslerinde bir bicliyim var idi hamiya oyretmiwdim. Iwi tehvil vermekcun gerek nezeriyyeni daniwasan. Orada o qeder dustur cixariliwi var ki. Bow vereqin uzerine bir vereq qoyub yazilari berk basa-basa yazirdim ki, o biri vereqe izi duwsun. Sonra muellimin qarwisinda hemen vereqi istifade edirdim.
Cavab | Sitat
mujgan (2012-02-23 15:51)
Tesevvur edin,imtahana gedende sparqalkani ayaqqabimin altinda kecirdim.Nezaretcinin ruhu da duymadi.
Cavab | Sitat
*YAKAMOZ* (2012-03-04 10:03)
Men incesenetde oxudugum ucun buna gerek qalmir.amma ele hal olanda cavablari qabaqcadan sinifde gizledirik.
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-07-08 02:16)
Pianocularda wparqalka iwe yaramir. Ne bilirsen, onuda calirsan.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
**kelebek** (2012-07-23 00:34)
qisa smest imtahaninda kicik kagizlara yazib koftamin qolunda gizledim oradan kocururdum.
Cavab | Sitat
Heart** (2012-11-19 23:01)
can ay unili gunlerim:S
Cavab | Sitat
Heart** (2013-01-19 08:03)
deyesen 3,4 neferden bawqa hec kim spalgalka iwletmeyib:D
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2013-01-19 11:26)
Bi defe olub,sInaq imt.nda,xeste xeste getmiwdi),telide,kecirmiwdim,tarixden 1sual ne qedee eledim yadIma sala bilmirdim,axIra yaxIn dedim yoxee men bu sualI yazmalIyam.imkan duwen kimi tel.de google yazdIm,deqiq xronologiyanI bildim,soraa yazdIm.J3u Googleyle menim sirrim idi,indi sizde bildiz:))ama ideyamI ogurlamIyIn haa. .
Bundan bawqa olmuyub,meslehet deyil,bele hallar! ). . .
Cavab | Sitat
Offline...
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife