Agil Pul Qismet hansini secirsen?
STAR (2012-01-18 10:54)Siz istifadeciler bu secimlerden birini sece bilersiz?Ve secdiyiniz haqqinda fikir bildirin.
Heart** (2012-01-18 20:52)tebii ki agili secerem.cunki agil varsa eger pulda olur.qismetdeki bizden asili olmayan birweydi.yeni onu ne pul ne agil deyiwdire bilmez.qismetde ne varsa oda olacaq.ama agil onemlidi her zaman
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
KGB (2012-01-20 03:53)Pulu secerdim aglim cox sukur yerindedi Qismetdeki Heartim demisken bizden asili deyil ALLAH a qurban olum qismetimizi o yazib.
Cavab | Sitat Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
*Onsuzluq* (2012-01-23 03:41)Insanin bawinda agil olmasa o insana agildan kem ve yaxud da deli deyirler.Ona g?re de men agili se?erdim
Cavab | Sitat _@*NiNa_*@ (2012-02-17 18:37)Aglimda var pulumda.ancag sece ?ilseydim qismeti secherdim ama oda mumkun deyil Allahin elindedi..
Cavab | Sitat Jaklina (2012-02-18 02:52)Menim aglim yeterincedir. Buna gore de qismeti secerdim, cunki qismet olarsa pul da olar... Eger qismetinde pullu olmaq yoxdusa, ozuvu oldursen de pul elde ede bilmezsen...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
saxara (2012-02-19 14:29)Aglim var, amma yene agli secerdim. Bi baw yaxwidirsa iki baw ondan da yaxwidi. Agilli bawda pul qazanmagin yollari mutleq olacaq. Qismet ise bizim niyyetimize baglidir. Niyyetinizi xow edin qismetiniz yaxwi olsun. Allah insanin niyyetine gore verir.
Cavab | Sitat None (2012-03-01 22:59)Mence agil insanin ozunde olur qismeti secerem qismet olmayinca ne agil nede pul iwe yaramir
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
christina (2012-03-14 18:47)kimde ne yoxdusa onu secer. men de jenniferle tam raziyam
Cavab | Sitat