Yadima gelir ki.....

Yadima gelir ki.....

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
ZeRo_IoN (2012-01-23 12:57)
Yadima gelir ki.... Ardini xatirelerle tamamla.
christina (2012-01-23 17:11)
5 ci sinifde tarix muellimimiz ders izah edende ona qulaq asmadigim ucun haminin icinde menim ustume cox pis qisqirmisdi. hetta elimdeki defteri alib hirsle basqa terefe tullamisdi. onda cox pis olmusdum..
Cavab | Sitat
ZeRo_IoN (2012-01-23 23:57)
christina, duz edibdeee haha
Cavab | Sitat
ZeRo_IoN (2012-01-23 23:58)
Menim yadima gelirki, 2-ci mertebeden piwiyin dalinca nece tullanmiwam. Qalani yadimda deyil
Cavab | Sitat
saxara (2012-02-20 19:09)
Yadima gelir ki, dersde mandarin yediyime gore muellime mene yaxinlawdi, ne qiwqirdi, ne de aci soz dedi. Bawimi sigallayib: acmisaaan? - dedi. Medeni suretde utandirdi. Pertliyimnen az qaldim yere girem..)
Cavab | Sitat
saxara (2012-03-06 17:32)
Yadima gelir ki, birinci sinfe gedende mama meni sinfde qoyub cixanda aglaya-aglaya dalinca ele qacirdim ki, muellime zorla meni tutub saxladi...)
Cavab | Sitat
Jennifer (2012-03-06 18:31)
christina, oo izirtu meselesini deyirsen?hec yadimdan cixmaz ee
Cavab | Sitat
4getmenot (2012-04-01 15:40)
Yadima galir ki mama bi dafa didi 11dan sonra eve gelsen qapini baqlayacam.men da colda qaldim.ama acdi sonra.Ana ureyi.
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-06-02 23:56)
6ci sinifde oxuyanda Qedim dunya tarixni seher durub oxuyurdum ki, gunorta derse gedecem, o da oxudugum yerde baxdim dersin 1 sehi yoxdur, men de ders daniwasiydim, yandaki binada sinif yoldasim qalirdi, zeng etdim kitabi vermedi, mene, dedi ozum oxuyacam.. Dersin evvelin oyrendim, olmayan seh ise qaldi... Neyse, getdim mektebe tarix 1ci ders idi. Iceri giren kimi bawladim uwaqlardan kitab alib oxumaga baladim... Sagolsun muellimde iceri giren kimi meni cagirdi. Men de cixdim lovheye evvelin daniwdim, ama ciriq olan sehden muellim sual verdi, pis cavab verdi.. Muellim dedi otur 4 alirsan, men de bawladim ki, ne olar bu gun 5yazin, gelendefe 2sini de daniwaram, jurnali korlamayin 4ile.... Neyse muellim 4 yazdi.. Ilk 4um idi.......... Muellime dedim ki, menim gunahim deyil, kitabin seh yox idi, muellim dinlemedi.............. Neyse dersin axirina kimi zorla gozledim, sakitce oturdum, ele ki zeng vuruldu birbawa cixdim 3cu mertebe zeng vurulana kimi doyunca agladim,cray mene pis tesir etmiwdi.......... Sonra uzumu gozumu silib getdim sinfe, hec kim agladigima anlamadi............ Hemin tarix dersinin adi yadimda deyil, ama bese Turkmencay muqavilesine aid idi....
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jennifer (2012-06-03 08:30)
Evvela onu deyim ki, cografiya fennini hec sevmemiwem. Mektebde de cografiya dersi olan gunler menim en zehlem geden gunler olub. Ona gore qiymetim olanda cografiyanin uzunu acmaq istemirdim. Qiymetim olmayanda ise mecburen oyreniridim... Muellimimiz de sag olsun o qeder tip muellim idiki,ne vaxt dersi oyrenirdim,o vaxt meni derse cagirmirdi... Yadima gelir ki, 23 fevral menim ad gunum idi.. Ayin 24 ne ise cografiya dersi var. Men de hemin gun kitabin uzun acmadim ki, kecen ders ders daniwmiwam... Nese terslikden cografiya dersi 1 ci saat idi. Ele ilk meni cagirdim. Ad gunumu behane eledim, hec daniwdiqlarima fikir de vermedi.... Goturdu jurnali acdi,guya 2 yazdi.. Men de qorxumdan deli oldum ki, goren mene 2 yazdi?! Men hemiwe elaci wagird olmuwam deye bele wey mene pis gelir... Butun dersi gozlerim dolu kecirdim.. Zeng vuruldu,1 ci iwim jurnala baxmaq oldu. Yaxwi ki, 2 yazmamiwdi.... Bilmedim buna sevinem,yoxsa aglayamcray
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-06-12 18:14)
Indiki kimi yadimdadi. Kollecde 1ci kursda oxuyurdum. Ozude ad gunum idi,fevralin 23u. Tarix muellimi cixdi cole. Birde gordum tele zeng gelir. Cavab verende reski muel. Iceri girdi. Teli aldi elimden. Basladi donquldanib,deyinmeye. Mende heykel kimi qurudum qaldim. Parta yoldasim princess messi qolumdan dartib oturtdu. 90 deq. Partlaya-partlaya qaldim. Zengde dostum staris muel.den teli alib getirdi. Muel. Dedi axirinci defe olsun. Zeng edende kim olsa yaxsidi, arxada oturan en yaxin dostum. Teze tel. Alib, siftesinde de mene zeng etdi. Bu menim hec vaxt unutmayacagim ad gunu prikolu ve cezasi idi.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife