**Sevgi YaLan Seven ise YaLan?idir*

**Sevgi YaLan Seven ise YaLan?idir*

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
_@*NiNa_*@ (2012-02-03 16:00)
Sevgi kecici ?ir hisdir.Heqiqetende ?ezen Sevgi yalan Seven ise yaLanci olur....?u menim fikrimdii.Sizcede ?eLedii???
Heart** (2012-02-03 18:46)
xeyr bele deyil,onda siz sevginizde yanilmisinizsa ve ya bawqa neise olubki ayrilmisiz ya seveniniz yoxdu ya da sevdiyiniz ona gore bele deyirsiz...sevgide esas nedir siz bunu bilmirsize sevgi qarwiliqli hormetdi,bagliliqdi eger bele bir wey varsa demek sen sevirsen.men sevirem ve Allahima cox wukur xowbextem.sevgi yalan deyil sevgini yalan edenler var,seven de yalanci deyil,yalandan sevenler var.buda menim fikrimdir
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
_@*NiNa_*@ (2012-02-03 19:00)
Heart** sizin fikirlervizede hormetle yanawiram..ama sevgi kimine sevinc kimine goz yawi verir.xow?ext olanlar sizin fikirde olur.
Cavab | Sitat
Heart** (2012-02-03 19:04)
_@*NiNa_*@, duzdue her kesin bexti getirmir,mende de ilk bawda bele olmuwdu cox gozel bawa duwurem sizi,ama her kese aid etme de fikrinizdi ee hormet edirem..bir wey var ki siz hamina aid etdiz sozunuzu...
Cavab | Sitat
_@*NiNa_*@ (2012-02-03 19:14)
Heart** ,canim men dimiremki hamiya aiddi.herenin oz fikri var.sizede haqq verrem.sizde haqlisiz.men axi yazmiwdim ?u menim fikrimdi.sizcede ?eledi..teki hami sizin kimi xow?ext olsun....
Cavab | Sitat
Heart** (2012-02-03 19:26)
_@*NiNa_*@, cox sag ol canim.Allah her kesi xowbext etsin hami sevib sevilsin inwallah
Cavab | Sitat
_@*NiNa_*@ (2012-02-03 19:33)
Heart** in$allah canimMm:))
Cavab | Sitat
ZeRo_IoN (2012-02-03 20:35)
He sevgi kecici hissdi.
Cavab | Sitat
Heart** (2012-02-03 21:30)
eger kecici hissdirse hara kecirde???
Cavab | Sitat
Heart** (2012-02-04 13:43)
sevgi kecici deyil sadece aile qurandan sonra hormet davam edir sevgi ise ovlada kecir
Cavab | Sitat
Tenh@ (2012-02-06 01:53)
Sevgi oteri bir hissdir,Kimde xow kimde,bed tesuratlar oyadib gedir...Men evveller bu fikirle razilawirdim.ta ki,birini sevene kimi...sevdim bawa duwdum ki,>>sevginin<< nece bir hiss oldugunu ifade etmek mumkun deyil...BU DA MENIM WEXSI FIKRIM...
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife