kim ins-ta oxuyarken hemde iwleyir?
Gunesh (2012-02-06 16:38)Men 1ci kursam,amma hele instituta sevinc dolu hislerle getmemwem c?nki,institutan sora iwleyirem.siz ne iwleyirsiz?ve iwlemeyinizin sebebi?
Heart** (2012-02-06 20:21)men 3cu kursda bir muddet bir wirketde iwledim,meqsedim sadece biznes qurmaq idi,ama sonra anladim ki dersle birge biznes olmur onuncun derslerime onem verdim
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Gunesh (2012-02-06 22:38)Heart**, twk edirem ?ima cvb verdiyin c?n.mende senin yerinde olmaq isterdim,amma men mecburam iwlemeye.
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
KGB (2012-02-07 04:06)Uni
oxuya
oxuya islemisem Isleyendede sebeb heralda pul qazanmaq olurda )))
Cavab | Sitat Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
Sunami (2012-02-16 09:20)Men soz yox 6-ildi bitirmishem univ-i niye xanim qiz birincisi tebrikler qebul oldugunchun ikincisi alqishdar sene ishlediyinchun bunun lezzeti tam bashqadi inshallah vaxt gelecek bilecek sen mende ele olmusham men vere bilmediyim imtahanlarimi,ehtiyaclarimi,paltarimi ozum elemishem evdekilere sadece olaraq ev pulu komek etsin o da yemekde bir az duzlari olsun deye elleri tamli olur inshallah neyi etmek isteyirsense duzeler
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-05-14 23:40)Yox,men islemirem.amma telebe yoldaslarim-oglanlar-onlar isleyirler.men 4cu kursam,bitirdikden sonra hem tehsilimi davam etdirmek,hem de islemek isteyirem.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
*YAKAMOZ* (2012-07-17 00:10)slm.men de 1kursdayam hem
oxuyub,hem de ?sley?rem. d?zaynda sobe mudruyem cox cet?n b?r seyd?.?sley?rem cunk? eve yuk olmayam.?sle unv? tutmur cox cet?nd?.twk
Cavab | Sitat *Meleyim* (2012-08-04 02:45)Hamiya salam.mense bu il 1ci kursa gedecem.ama i?lemeye qoymayacaqlar.ama i?lemek maraqli olardi menim??n.
Cavab | Sitat