Depresiya
Viktoriya (2012-02-06 23:14)Depresiya deye bir wey varmi?heyatinizda hec olubduki depresiyaya duwesiniz?sebeb ne olub?ozunuzu nece cixardirsinz bu veziyetden?buyurun fikirlerinzi yaza bilersinz.
KGB (2012-02-07 04:09)Depresiyada olanda onu biliremki cox yemek yeyirem Sonra zamanla kecib gedir
Cavab | Sitat Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
Viktoriya (2012-02-07 11:34)Men onu demek isteyiremki indiki zamanada depresiya cox yayilan bir xestelik halna gelmw.xususunde genclerin duwduyu bir veziyetdir.bezen bu xestelik ele derinlewir intihara gelb cixarir.bele hallara tez tez rast gelinir.insan nece cixarmalidi ozunu bu veziyetden?
Cavab | Sitat derdliasiq (2012-02-07 20:27)bu qeqiqe ele bir sokdayam ozum ozumu taniya bilmirem.sebebi cox sevdiyimin mene xeyanetidir
Cavab | Sitat Ekstra (2012-02-07 21:12)Beli depresiya bir xestelikdir.bundan azad olmaq ucun bezen tek qalmaq bezende doslarinin yaninda olmagi sene meslehetleri yaxsi vasitedir.
Cavab | Sitat Heart** (2012-02-07 21:28)depresiyaya duwmuwdum bir zaman tek qaldim duwundum agladim ve ozume soz verdim ki,daha bele olmayacam ve wukur ki her wey yaxwidi
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Bilirsense danis,ilham alsinlar...Bilmirsense sus, insan saysinlar!!!
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
saxara (2012-02-21 23:35)Viktoriya
Menim fikrlerm yazlb ama duwmuyub nikim yuxarda niye
Daha buna gore de depressiyaya duwmeye deymez. ))
Cavab