Qadinlarin dostlari kimlerdir??
*YAKAMOZ* (2012-02-28 23:09)Salam.dost bezen ele olurki aile uzvlerindende yaxin olur ve ele sosial webekelerede axin bu sebebden olur.cox adam duwunurki qadinlarin dostu olmur,daha cox kiwilerin dostu olur,cunki qadinlarin dost munasibeti qurmaq ucun vaxtlari olmur,bura ev iwleri,iwlediyi sahenin g?zaranligi ve s.aid ola biler.bezense muxtelif ev heyvanlarile dostluq edirler.(men de bu cur duwunurem burda sohbet esl dostluqdan gedir).bes sizce de beledirmi??
Heart** (2012-02-29 00:28)xeyr men bele duwunmurem.menim en yaxin ve sadiq dostum canim ureyim anamdir...digeri ise sevdiyim dostum canim heyatimin menasi Eliwimdir...qalan da var da bezi dostlarim ama en ozel olanlarini yazdim...belke de esl dosta hele de rast gelmediyimcun bele duwunurem.ama mence esl dost hele de yoxdur
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
saxara (2012-03-07 21:39)Anam, bacilar, gelinler, mekteb- institut refiqelerim ve dostlarim, bir de burdaki az da olsa unsiyyetde oldugum dostlar. Men umumiyyetle her kesle unsiyyete gire bilen onsanam yeter ki, o adamin terbiyesi olsun.
Cavab | Sitat Jeni (2012-05-16 23:24)Onu biliremki qadinla qadin dostluq ede bilmirler
Cavab | Sitat *CICEK* (2012-05-24 16:06)Menim tek dostum disklerimdi olarla b?t?n derdim paylawiram
Cavab | Sitat Jennifer (2012-05-24 18:10)Jeni
Onu biliremki qadinla qadin dostluq ede bilmirler
Niye bele duwunursen? Qadinla qadin cox yaxwi dostluq ede biler.
Cavab Jaklina (2012-05-24 21:08)Jeni
Onu biliremki qadinla qadin dostluq ede bilmirler
Jeni, sozune quvvet, dogurdan da seni kimi fikirlewirem..
.
Cavab Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
*YAKAMOZ* (2012-05-27 17:10)Jennifer,meselen oglanlar tez unsiyet yaradib muhute uygunlasir.ama qizlarda bu cetin olur.ona gore
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-05-29 18:20)Bir deqiqe.buradaki dostlarin sozunden bele cixir ki,qadinla dost olanin sebri olmalidi.xeyr.qadinin en gozel,en yaxsi 3 dostu var.sohbet agilli qadindan gedir.1.ALLAH 2.AGIL 3.ANA-bax bu 3 mehfum,bu 3 varliq qadinin esl dostlaridi.bele dosta gelince esl dostluq bir usaqliqda,bir de qocaliqda olur.niye?cunki,usaqliqda insan pak olur,qocaliqda ise daha kim onun paxilligin cekecek,quyusun qazacaq.hemde ah?l insan olur,ag bircek,dunya gormus olur insan.genclik dovrundese gizlinde paxilliq cekenler,quyu qazanlar olur.uzden ozunu dost,daxilen dusmenin olur.bir meselde var ki,dost insani arxadan vurur.mence hec kese-anadan basqa-hec kese sirr acmaq lazim deyil.cunki,dostununda dostu var.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jennifer (2012-06-10 15:35)PIANOCU
Bir deqiqe.buradaki dostlarin sozunden bele cixir ki,qadinla dost olanin sebri olmalidi.xeyr.qadinin en gozel,en yaxsi 3 dostu var.sohbet agilli qadindan gedir.1.ALLAH 2.AGIL 3.ANA-bax bu 3 mehfum,bu 3 varliq qadinin esl dostlaridi.bele dosta gelince esl dostluq bir usaqliqda,bir de qocaliqda olur.niye?cunki,usaqliqda insan pak olur,qocaliqda ise daha kim onun paxilligin cekecek,quyusun qazacaq.hemde ah?l insan olur,ag bircek,dunya gormus olur insan.genclik dovrundese gizlinde paxilliq cekenler,quyu qazanlar olur.uzden ozunu dost,daxilen dusmenin olur.bir meselde var ki,dost insani arxadan vurur.mence hec kese-anadan basqa-hec kese sirr acmaq lazim deyil.cunki,dostununda dostu var.
Agzina ve ureyine sagliq
Cavab