ZAMANINDA......
saxara (2012-03-04 21:38)Heyatda her weyi zamaninda deyerlendire bilirsiz?
Yoxsa sonradan deyirsiz kaw ki, bilseydim bunu bele ederdim.....
Sunami (2012-03-05 01:40)Men hemishe her sheyi nece fikirleshmishem ele de etmishem ziyanin chekmishem her sheye tez qerar vermeyi ve onu deyishmemeyi xoshlayiram bir de yaxshi atalar sozumuz var ne edirsen et sonraki peshmanchiliq fayda vermez
Cavab | Sitat saxara (2012-03-05 14:07)Sunami, pewiman olmamaqcun hec vaxt tez qerar verme. Amma menim kimi qerarlarini da cox lengitme. Cunki, dogrudan da kawki.....deyende cox gec olur. Sen demiw sonraki, pewimanciliq fayda vermir...
Cavab | Sitat Heart** (2012-03-05 18:52)herden olur ki gecikirem ama herden.ama ekser vaxt yerinde etmiwem her weyi.meselcun eger sozum olursa yerinde deyirem ya cavabini qaytariram.ama bezen olur ki hansisa sebeblere ve ya neyese gore susuram.qerar verende heddinde de artiq cox duwunurem
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Viktoriya (2012-03-05 23:56)Atalarin bir meseli var.demiri isti isti doyerler.herweyi zamaninda etmek gerek.sora gec olur.men teesufki gec qerar qebul edenem.qerar verende o qeder fikrlewremki.sora gec olur uje.her wey zamana baxr.zamansa hecneye.calwaq bize deyerli olan weyleri itirmemekcun zamaninda qerar verak...
Cavab | Sitat saxara (2012-03-06 00:00)Viktoriya, men de beleyem, seninle tam raziyam.
Cavab | Sitat saxara (2012-03-06 01:43)Viktoriya, duzdu canim her zaman bu sebebden cox wey itirirem. Hem de heyat ehemiyyeli weyleri. Bu movzunu da bu sebebden acdim. Amma her kese deyerdim ki, her weyi zamaninda deyerlendirin. Sonra gec olur...
Cavab | Sitat Sunami (2012-03-06 01:55)Saxara hemishede istediyin kimi her shey getmir axi sen istesende bunu deyishe bilmezsen bu alin yazisidi nece yazilibsa sen ona gore hereket etmisen bir deki mesel var muselmanin sonraki agli mende olaydi her sheyi zamanin axarina buraxmaq lazimdi hele ne yashdi neyin pis neyin yaxshi oldugunu 50 yashinda deyersen inshallah
Cavab | Sitat Viktoriya (2012-03-06 02:08)Sunami alin yazisi bu ise bawqa bir movzudu.yeni O artq alin yazisdi.ALLAHin qeza qederi.bu bizlik deyl.ALLAH ne yazb odu.ama bizde herweyi alin yazisna buraxb hecne etmeden otura bilmerki.caliwaqki bize deyerli olan weylern deyern vaxtnda bilek.itirmeyek.
Cavab | Sitat