Sevgi serabi.
Sevgi_denizi (2012-04-20 06:45)Goresen dunyada varmi ele bir insan sevgi serabindan icmemiw olsun.sevgi xestelikdi tutulur hami hele tapilmayib onun dermani.
Jaklina (2012-04-20 10:54)Wexsen men ele adam taniyiram ki, yawi 40-45 yaw arasidir ve hele de sevmeyib ve sevgiye inanmir. Ama men esl sevgiye inaniram, ve eminem ki, bir gun xeyallarimdaki sevgiye qovuwacam...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jennifer (2012-04-20 13:13)Ele insana rast gelmemiwem.ama ewitmiwem..bele insanlar cox vaxt sevgiye inanmirlar
Cavab | Sitat Heart** (2012-04-20 15:33)gelin ozumuzu aldatmayaq.sevgiye inanmirsa ve ya sevgi yoxdur deyirse demek ki zamanla sevgide ugursuzluq yawayibki bu qerara gelib.bow yere sevgi nedir bilmeden o hissi yawamadan nece deye bilersen ki sevgi yoxdur ve ya sevgiye inanmiram?!
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2012-04-20 19:14)Gunewi_gordum, onda qorxursanda yanilmaqdan aldadilmagdan.ama men eminem ki gelecekde senin qarwina ele biri cixacagki sen bu yazilarini
oxuyanda oz yazina guleceksen
Gunewi_gordum (2012-04-20 19:45)Heart**, men sinadim sevdim(ya da sevdiyimi sandim) ve soyudum meni sevene soz verdim tutmadim zerbe vurdum hansi ki hele de ozumu bagiwlaya bilmirem men beleyem her weyden bezirem bir defe sehv etdim ikinci defeye ne vicdanim dozmez ne de men
Cavab | Sitat Heart** (2012-04-21 07:13)Gunewi_gordum, bax gordunmu ugursuzluq yawamisan ondan sevgiye yanawmirsan.belke secdiyin insan duzgun olmayib ya da secmisen ama xarakteriniz tamamile ferqli olub.her bir insan seve biler yeter ki,secimi duzgun,ureyi ise hemin insancun doyunsun
ele biri ozumu deyim.mende vaxtile inanmirdim sevgiye.sonradan anladim ki sen deme sevirem.indi o insani duwunmediyim vaxt yoxdur.seher oyananda ilk onu duwunub onuncun dua edirem..tebii ki sevdiyimden once ailem var,amma ailem yanimda oldugu ucun tek duwunduyum,tek sevdiyim Eliwimdi
men sevirem sozunu tekce ona demiwem ve yene deyirem ki"Onu cox sevirem"Allah ozu nezerden qorusun bizi. Amin...her kese de layiq oldugu sevgini ve oz layiqli yarlarini tapmagi nesib etsin
Gunewi_gordum (2012-04-21 09:47)Heart**, o insanlada eyni siz yawadiginiz weyleq olub ilk sevgi darixmaq heyecan falan filan. Xarakteri idealimdaki ag atli oglan kimi idi. Men sevgiye inaniram ama sevmeyi bacarmiram meni deli kimi seveni atib getdim halbuki vaxtile onu duwunmediyim deyqe yox idi bir omur sevesi urek yoxdu mende
Cavab | Sitat Heart** (2012-04-21 11:54)sozume gore incime pis menada demirem onda sen eqaistsende.ozunden bawqa kimseni sevmirsen...