GoZ YaShi

GoZ YaShi

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Heart** (2012-04-21 12:57)
Butun insanlar hetta kiwiler bele goz yawi axidirlar.Qadinlardan ferqli olaraq,kiwiler aglamaqlarini biruze vermezler. Aglarlar ama gostermezler.kiwiler aglamaz deye bir wey yoxdu.ister qizlar olsun ister oglanlar semimi soyleyin en cox ne zaman goz yawi axitmisiz?Sebebi kim ve ya ne olub?
Jaklina (2012-04-21 17:02)
Men ozum cox tez tez aglayiram. Kimdense kusende, depressiyada olanda, eseblewende ve s vaxtlarda aglayiram. Ve mence aglamaq depressiyada olanlarcun en yaxwi dermandir. Aglamagimin sebebleri ise muxtelif olur..cray
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jennifer (2012-04-21 17:12)
Mence bele bir qayda-qanun yoxdur ki,kiwiler aglamasin.her kes aglaya biler...men de tez-tez aglayiram.ureyinde olanlari yungullewdirmek ucun aglamaq en yaxwi melhemdir
Cavab | Sitat
Heart** (2012-04-21 17:15)
Jaklina, duzu men tv den bawqa heyatda aglayan kiwi gormemiwem.ozum mekteb vaxti lap cox aglagan idim.sinifkom idim adice muellimlerden hansisa mene uwaqlara gore aci bir soz deyende gozlerim dolub bowalirdi axirda agliyirdim indi yadima duwende o gunler gulurem.sonuncu defe de eliwm gedende aglamiwam o da ki qizlar satawdilar qrupda darixacagsan ne bilim ne ele agliyirdim ki sora da gucle sakitlewdirdiler day satawmirlar:D
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2012-04-21 17:16)
birde en cox Allah her kesden kederi uzaq etsin emim rehmete gedende aglamiwam
Cavab | Sitat
Jennifer (2012-04-21 17:18)
Heart**, ele men de sulu gozlu olmuwam.muellimler mene qarwi seslerinin tonunu qaldiranda o deqiqe gozlerim dolurducray
Cavab | Sitat
Heart** (2012-04-21 17:22)
Jennifer, he eynen menim kimi.ama soz altinda qalan deyildime agliyirdim ama sozumu de deyirdim:D
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-04-21 18:05)
Heart**, caaaan aglama ee Eliwin gelecek. kiss2.Ne qeder vaxti qalib?
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Gunewi_gordum (2012-04-21 19:54)
Gunahlarim agladir meni ama kaw goz yawlarinin faydasi olsa yungullewdirse yukumu
Cavab | Sitat
Lonely (2012-04-21 20:42)
Mende kovreyem.aglayanda sakitlewirem xususende hirslenende.universitete qebul olmayanda cox aglamiwdim.ama kiminse menim aglamagimi gormesini xowlamiram.gizlince aglayiram:P
Cavab | Sitat
Forever
Heart** (2012-04-21 21:25)
Jaklina, hele bugun 13cu gundu:(ayin 9u gedib.ele bil ki illerdi gormurem ureyim partliyir.inwallah sag salamat geri donsun.kecen bazar daniwmiwiq.yaxwidi cox wukur.ama yene de coooox darixiram.mene and verdiki aglama ona gore de o geden gun o qeder agladim ki sora da pis oluram ama aglamiram:(
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife