Sen kim idin?
AY-- (2012-04-21 19:41)Men herzaman duwunerem men nevaxtsa ba?ka heyat ba?ka ?lkede ya?ami?am ba?ka insan kimi bunu gen yadda?? adlandirdi bir prafessor sizler harda ve kimidiz?
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
AY-- (2012-04-21 22:58)Heart**, bele bir kitabda var kodlarla senin nezaman harda doguldugunu kim oldugunu mueyyen edir yeni ola bilsin sen 1 veya 2 esr evvel yawamsan ve bawka ?lkede bawka insan kimi yeni sehv etmremse elmde var.
Cavab | Sitat Jaklina (2012-04-22 00:08)He bu haqda ewitmiwem.. Bezen mende bele bir hal baw verir ki, her hansisa bir hadise yawananda mene ele gelir ki, kecmiwde men bu hadiseni bir defe de yawamiwam. Bu hal mende cox baw verib. Ama kim olmuwam, harda olmuwam onu bilmirem... Bes o kodlarla tapmaq nece olur?
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Heart** (2012-04-22 07:32)jaklina sende baw veren ele hissler mende de olur.ele bilirem ki yawadigim bugunu eynile yawamiwam.ama o kodlar barede ewitmemiwem hec.
Cavab | Sitat RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Jennifer (2012-04-22 08:25)Men de o kodlar barede 1 ci defedir ki ewitdim.indiye kimi bele bir wey ewitmemiwdim.....mende de bele hadiseler cox olub...
Cavab | Sitat AY-- (2012-04-22 17:03)Jaklina, kitabi var ama mende deyil bilmrem nece kitabdir ama var.
Cavab | Sitat IMZA:MEN
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-09-27 02:29)Her Insan da olur ki,hansisa bir hadiseni yawayanda,bunu sanki nevaxtsa yawayibmiw kimi hiss eliyir,bununda sebebi odur ki insan ana betninde olanda,onun butun yawayacagi heyati bir defe gozunun onunden kecir,ve buna gore insana bezen ele gelirki hansisa hadiseler tekrarlanib,bu psixoloqlarin yanawmasidir. Mende de bele hal cox baw verib,indi azalib, O ki,qaldi kecmiw heyatimiz baresinde "insan dunyaya bir defe gelir" ifadesi duzgundur,mence bu sadece insanlari maraqlandirmaq ucundu, cunki insanlar mistik duwunceleri xowluyurlar, kecmiwde kim olmusunuz? Deye psixoloji testlerde var. . .
Cavab | Sitat Offline...