Islamda niye qadin derin basdirilir

Islamda niye qadin derin basdirilir

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PIANOCU (2012-05-15 20:04)
Qadin kisiden niye derin basdirilir?qadin yoxsa gunahkardir,yoxsa gunahi coxdur?
Jennifer (2012-05-15 20:14)
Bunun sebebi men bilmirem. Ama qadinin kiwiye nisbeten derin basdirildigini bilirdim. Eger bunun sebebini bilen varsa,yazsin. Bu mene cox maraqlidir ))
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-05-15 20:16)
Hec ewitmemiwdim, ama cox maraqlidir:)
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Lara (2012-05-15 20:56)
ewitmemiwem.maraqlidi goresen niyee?bunu bilse bilse Kamran biler.Kam???
Cavab | Sitat
Meni sevmeyen insanlari sevmemeye vaxtim yoxdu ,cunki men meni seven insanlari sevmekle mewgulam
BEBE= (2012-05-16 12:28)
Yeqin Xortduyub cixar ona gorescare
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
Jaklina (2012-05-16 13:00)
Lara
ewitmemiwem.maraqlidi goresen niyee?bunu bilse bilse Kamran biler.Kam???

Lara, KaMRaN molladir beyem??? Hmm? :S
Cavab
KaMRaN (2012-05-16 14:17)
Bu b?raz mwzak?rel? m?vzudur, tam tesdiqlenmi? bir sebebi de yoxdur. Deyimler var ki ne ise mehremiyyetle elaqedar ki?ilerin qebir derinliyi bellerine qeder qad?nlar?n ise sinelerine qeder ?l??l?r, bezileri deyir ki heyvanlar filan qaz?b edende qad?n?n cesedini daha ?etin ??xarslnlar deye bele edilir ve s. m?xtelif fikirler var ki ?exsen mene he? biri mentiqli gelmir.

Pey?emberimiz (S.A.V) buyurub ki qebirlerinizi derinle?dirin, geni? edin ve yax?? d?zeldin. Diqqet etsek g?rerik ki burda qad?na ya da ki?iye g?re x?susi h?km yoxdur ?mumi ?ekilde qeyd edilib.

Bu g?ne kimi bir ?ox defn edilme qaydalar? haqq?nda e?itmi?ik, k?p i?inde, sand?q i?inde, mumyalanm?? halda ve s. Qad?n? daha derine defn etmek de yeqin ki g?n?m?zdeki defn ?eklidir. Bunun sebebleri m?xtelif ola biler amma fikrimce islamda qad?n ve ya ki?i mezar? aras?nda ferqe aid he? bir ?ey yoxdur. Yuxar?da yazd???m mehremiyyet sebebleri ile elaqedar ola biler ya da cesed c?r?d?kden sonra cesedin qad?na ya da ki?iye aid oldu?unu ba?a d??mek ???n ola biler ve ya buna benzer bir ?ox sebebler amma islamda bunun esas? ve testiqi yoxdur.
Cavab | Sitat
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
BEBE= (2012-05-16 16:34)
Hmm twk
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
Lara (2012-05-16 16:35)
Jaklina,indi bildin niye Kamrani dedim))?
Cavab | Sitat
Meni sevmeyen insanlari sevmemeye vaxtim yoxdu ,cunki men meni seven insanlari sevmekle mewgulam
Jaklina (2012-05-16 18:21)
Lara, oki, oki.. KaMRaNin bir xususiyyetini de bele oyrendik..))) gorek sirada ne var.:S
Cavab | Sitat
ElmanQaqaw (2012-06-01 02:43)
Mence qadin ifrite olurdaa yerdende cixib gele biler
Cavab | Sitat
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife