Mekteb illerindeki sevgi.
PIANOCU (2012-05-16 11:44)Coxlarini ilk,bezilerinin coxdan unutdugu,bezilerinin unutmadigi Sevgileri.xos ve mezeli,yada dusende dodagimizda xefif gulus yaradan,esqiniz...
Jaklina (2012-05-30 21:02)Mekteb illerimde 2 sevgim olub
.. Yeni hec buna sevgi demeyim gelmir, cunki bu prosta bir eylencedi, mekteb illerini xow, eylenceli ve yadda qalan eliyen EYLENCE....
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-06-04 13:57)Mektebde sevdiyim yox,xosuma gelen biri var idi.men 8ci sinifde
oxuyanda o,9da
oxuyurdu.o vaxtlar bir-birimizden zehlemiz gedirdi.onu ozunden razi bilirdim.sonra men 9cu sinifde
oxuyanda,onun menden xosu gelmeye basladi.sonra onda bu sevgiye cevrildi.meni gormek ucun saatlarla sinfimizin qabaginda dayanardi.hetta 8 martda mene gumuw komplekt almisdi.amma men qebul etmedim.evvel gizli perestiskarim idi.sonra bize zeng etdi.amma mende de az yoxdu.yazigi telde yixdim,surudum.ve belece bitdi.amma duzun deyim,qeseng oglan idi.
adida ozu kimi salidni idi.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2012-06-04 15:32)Arada.amma bu gun kollecdekin gordum.2 gundu yaman dadanib kollec tereflere.onun derdinden kollecden cole cixmiram.2 ildi qurtarib,helede el cekmir bu tereflerden.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))