Muqeddes yuxular.
PIANOCU (2012-05-17 21:56)Gorduyunuz muqeddes,qeyri adi,heyatiniza tesir eden yuxulardan yazin,dostlar.
Jennifer (2012-05-18 15:52)Ele yuxular gormemiwem. Ama mene maraqlidi. Yazan olarsa maraqla
oxuyardim
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-05-18 16:43)Jennifer,axsam yazaram.cox maraqli olar,umud edirem.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
A_h_u (2012-05-30 17:12)Menim bawima gelib ama helede menasin tapa bilmirem. Yuxuda tanidi?im insan idi ama ?z? ecaib bir wey idi mene dedi ki "gedenden mu?ayat ol geleni ALLAH qoruyacaq" bunun menasini bilen olsa yazsin.
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-06-04 11:54)Yeqin o menaya gelir ki,bu dunyaya gelenden mugayat ol,gedenin sorgu-suali Allah qabaginda baslayacaq.mence bu menani verir.
MeLodiM_ (2012-09-17 02:46)Qeribe bir yuxu gormuwdum,gunahkar bir adami yanar odun icindeki boyuk qazana salirdilar,kendire bagliyib,ama o ezab ceken kimi yox qorxulu ve deli kimi qiwqirir,ecayib gulurdu,onu yavaw yavaw yanan qazana salan 4 5nefer varidi,bu vaxt onlardan birinin ayagi suruwur,ama o kendirden yapiwir,dostlari onu cixarmaga caliwirlar,ama awagidaki onu ozune cekirdi,ama o xilas olur,men sanki o ortamda bu hadiseni izliyirdim ve cox dehwetli idi,olar hec adamada oxwamirdilar,bilmem yuxunu anlata bildimmi?sonra bunu dindar birine daniwdim oda menim qirqazani gorduyumu ve qazana atilanin gunahkar bende yuxaridakilarin melek oldugunu soyledi. . . . .
Cavab | Sitat Offline...
MeLodiM_ (2012-09-17 02:49)Bunu muqeddes yuxu oldugunu gore yox sadece yozumuna gore yazdim. . . Ola bilsin ki muqeddes yuxulari ancaq xususi olan adamlar gore bilerler yeni dindar insanlar. . .
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2012-09-17 07:09)Mende texminen bele yuxu g?rmuwdum. Qarwimda gunahkar insani cezalandirmaq ucun qir qazanina atirlar. Amma g?zel bir qiz menim bura aid olmadigimi s?yleyir: sen buraliq deyilsen. Get burdan. Ve Cehennemin qapisin uzume baglayir. Ve bawqa bir qiz elimden tutub, meni bir qapiya getirir. Aciram qapini. Cox g?zel bir yerdir. ?vluya qadinlar meni qarwilayib, meni bir ?vluyanin yanina aparmaq isteyirler. Getirirler, meni bir qadin ?pub, ezizleyir. Kim oldugunu bilmedim. Sonra tv de g?rub tanidim. Bu Mir M?vsum aganin bacisi imiw. Cox sevinmiwdim. Men esasen yuxumda cox Muqeddes Peygeblerleri g?rurem. Mene heyatimdan daniwirlar. Bezense iyrenc weytanlara qarwi muharibeye getdiyimi ve qalib geldiyimi g?rurem. Cox bele yuxularim var. Mollalar terefinden yozumunu ?yrenmiwem. Tebiiki, en g?zel yozan ALLAHDIR.
zulmettt (2012-09-18 14:54)men cox gormuwem muqeddes yuxular herden onlari ALLAHin isteyi ile gorduyumu duwunurem ama ele yuxulari daniwmaq olmaz.
Cavab | Sitat MONIKA (2012-12-21 19:18)Men yuxuna nardaran pirini Fatimeyi Zehra eleyhissalamin ziyaretgahin yuxuda gormuwdum iller once. Amma orda olmadan once. Seheri yuxudan ayildim ve hem o ziyarete hem de Mirmovsum aga ziyaretgahina getdim ( ora ise cox getmiwem ). Nardaran pirine girende yuxum eynile durdu gozlerim onunde. Dogrudan da bele weyler olurmuw.
Cavab | Sitat