Senin sevdiyin ve dostun.

Senin sevdiyin ve dostun.

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
*SoN_NeFeS* (2012-05-22 17:41)
Eyer bir vaxt sevib sonra ayrildigin oglan(ya da qiz) indi senin en yaxin dostunla bir birlerini sevseler ne ederdiz?bu haqda fikirlerinizi bilmek istiyerdim.
KaMRaN (2012-05-23 03:21)
Eger heqiqeten sevmishemse ayrilmaram yox ayrilmishamsa demeli ciddi sebeb var ki bu barede dostumu xeberdar ederdim.
Cavab | Sitat
Хорошо быть важным, но важнее быть хорошим.
*SoN_NeFeS* (2012-05-26 19:49)
KaMRaN, ayrilmiwamsa demeli her wey qutarib.ama men o insanla dostumu bir yerde gormeye nece razi ola bilerem axi,ona olan sevgim qalmasa bele.
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-05-26 20:38)
Qeti wekilde 2 sini de heyatimdan silerem!!!!nea
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
KaMRaN (2012-05-26 21:24)
*SoN_NeFeS*, Eger her shey bitibse, sevgi de qalmayibsa, onda problem nedi?
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-05-26 21:53)
Axi xatireler ki, qalir unudulmur?!
Cavab | Sitat
KaMRaN (2012-05-26 22:12)
Jaklina, Eger ciddi baxmisansa ve ciddi sebeb olmayibsa ayrilmazsan. Herhalda esl sevgide beledir. Yox eger ciddi baxmamisansa xatiresinin de ele b?yuk deyeri olmaz. Hemcinin ciddi sebeb olubsa ayrilmaga yene de xatiresi deyerli olmaz.
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-05-26 22:23)
KaMRaN, bes ola biler ki, mueyyen bir hadise baw verib ve ayriliblar... Yeni ayrilmaga mecbur qaliblar. Ama her ikisi yene sevir. Bes onda nece? bu haqda kecen ay bir eser oxudum ve 15gun tesirinden cixa bilmedim...:( Allah hec kime gostermesin.nea
Cavab | Sitat
BaKiNeC (2012-05-27 08:41)
dostum yoxda ama olsa da razi olmaram.beledeki o yaxwi dost olsa men seveni sevmez
Cavab | Sitat
KaMRaN (2012-05-27 08:54)
Jaklina
KaMRaN, bes ola biler ki, mueyyen bir hadise baw verib ve ayriliblar... Yeni ayrilmaga mecbur qaliblar. Ama her ikisi yene sevir. Bes onda nece? bu haqda kecen ay bir eser oxudum ve 15gun tesirinden cixa bilmedim...:( Allah hec kime gostermesin.nea

Bu cox az bir ehtimaldir amma yuxarida yazdiqlarima istisna edilen hallardan biridir. S?hbet konkret ayriliqdan gedir.
Cavab
Jaklina (2012-05-27 09:55)
KaMRaN, men daniwdigim da ayriliqdir, prosta her bir terefin mecburen yawadigi ayriliq.
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife