Musiqi aletleri
Jaklina (2012-05-24 22:48)Hansi musiqi aletinde calmagi bacarirsiniz??

Yaxud hansi musiqi aletinde calmagi isterdiniz?

Buyurun, fikirleriniz mencun maraqlidir
Jennifer (2012-05-25 09:26)Bizim evimizde bir cox
musiqi aletleri var. Tar,gitara,sintizator .. Ama hec birinde calmagi bacarmiram
Cavab | Sitat Jaklina (2012-05-25 11:39)Umumiyyetle,
musiqini de,
musiqi aletlerinini de coox sevirem... Bir ara gitara dersine de getmiwem, amma sonra mekteb derslerinin agirlawmasi ile elaqedar gitara dersini dayandirmali oldu. Amma fikrim var yene bawlayam... Evimizde piano ve gitara var... Pianonu mama cala bilir, gitarani da az cox men ...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Lara (2012-05-25 13:14)Piano ve gitara en cox sevdiyim
musiqi aletleridi.evde calmagi bacaran olsa da men cala bilmirem.ama gelecekde oyrenmek fikrim var
Cavab | Sitat Meni sevmeyen insanlari sevmemeye vaxtim yoxdu ,cunki men meni seven insanlari sevmekle mewgulam
Jennifer (2012-05-25 15:00)Bizde qardawim tar,gitara,pianino cala bilir,ama men hec bacarmiram. Men calmaqdan cox dinlemeye ustunluk verirem.
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-05-25 17:34)Menim senetim,heyatim,yasamaq sebebim-MUSIC-bax budur.pianist olsamda,skripkanin,esl Ispan gitarasinin-AKUSTIC GUTAR-anin,birde ud aletinin sesi meni ?ldurur.s?zun en yaxsi menasinda.Ispan xalq
musiqi ve reqslerine,en cox Flamenko reqsine heyranam.Argentina reqslerindende xosum gelir.en esas Tango.odlu,alovlu,mohtesem reqs.gitarada hec olmasa bir az flamenko calsaydim,dunyanin xosbexti olardim

.skripkada Raxmaninovun Nejnost eseri menim en cox sevdiyim eserdi.ud ise mugam,xalq ve ecaskar serq koloritidi.sesini yaniqligini hec ne ile ifade etmek olmaz.pianina ise menim ureyimin sesi,agilimla ve sevgimin vehdetidir.bu qeder.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Lonely (2012-05-25 18:33)En cox gitara ve pianinodu.gitara aletini calmagi oyrenmek isterdim.pianinonu bele tam yox,ama notlara baxaraq calmagi bacariram
Cavab | Sitat Forever
IMZA:MEN