Hesab verirsenmi??
Aishwariya (2012-06-07 17:28)Sevdiyin adama veya evdekilere her weyin hesabin verirsenmi??mum.le hesab vermeyle aran necedi?
Jaklina (2012-06-07 17:32)Sevgilim yoxdu ama evdekilere xususile de mamaya hesab verirem.. Meselen: 50 man goturub getmiwem Xalqlar dosrluguna, aliw veriw eliyib geldi eve. Iceri girem deqiqqesi bawlayiram: mama, 25 manata kofta aldim, 33e walvar aldim....... Bawlayiram hesab vermeye, sonrada pulun qaligini qaytariram mamaya. Hec mama hec ne soruwmur eee menden , prosta deyende rahat oluram..... Bilirem, men yawda biri ucun cox qeribedi, ama ben boyle bi kizim iste..
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jennifer (2012-06-08 05:22)Evdekilere hesab verirem... Ama pul kimi weylere yox.. Meselen hardan cixib, hara getdim ve s. Ama hesab vermeyi sevmirem
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-06-08 07:25)Jaklina, sen tesadufen menim ekizim deyilsen?men butun gunu ne etdim,hara getdim,hetta ne yediyimide mamama deyirem.hec bir pis hereket etmesemde,demesem Vicdan ezabin cekirem.hetta derse catanda,bir de dersden cixanda mamaya zeng edib,deyirem.JAKLINA bu cox normal haldi.ona gore Don't worry,be Cool.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2012-06-08 07:49)PIANOCU
Jaklina, sen tesadufen menim ekizim deyilsen?men butun gunu ne etdim,hara getdim,hetta ne yediyimide mamama deyirem.hec bir pis hereket etmesemde,demesem Vicdan ezabin cekirem.hetta derse catanda,bir de dersden cixanda mamaya zeng edib,deyirem.JAKLINA bu cox normal haldi.ona gore Don't worry,be Cool.
PIANOCU, menden hecne soruwmurlar eee ozum bawlayiram daniwmaga... Aldigin her weyi de mamanim gozunun qabagina tuturam ki, bax filan weyi almiwam.(hec mama da baxmir ee). Hetta adligim en kicik wey bele olsa mamaya gosterirem....... O ki, qaldi ekiz meselesine, ekiz deyilik.. Dunen mesajda daniwdigimiz sohbeti de ustune gelsek laaaaap oxwariq..yes,
Cavab Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-06-08 08:00)Jaklina, mende senin gunundeyem.nivdinkanida mamaya gosterirem.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2012-06-08 08:08)PIANOCU, hele men saqqizi da gosterirem...

.... Biabir eledim eee ozumu
forumda
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Sevdimki (2012-06-24 04:56)Evdekilere 100% hesab verirem.ozude esas mamaya pula yox.hardaydin.neynirdin.niye gec geldin.ve s...
Cavab | Sitat Naima (2012-06-25 10:15)Her terefli hesab veriremki sora qaranlq qalan nese olmasn
Cavab | Sitat Jenny (2012-06-28 06:33)He.her weyi hesab vermirem.sadece hara getdiyimi kimle fso.bawqa hec ne.xowum gelmir ele weyden
Cavab | Sitat Gokhan (2012-09-24 06:17)Allahdan baska kimseye hesap vermem(bide bazen aile)
Cavab | Sitat