N? ED?RD?N?Z?
Aishwariya (2012-06-09 17:52)T?s?vv?r edinki sevdiyiniz insan ba?qas?yla ail? qurur v? toyunda sizid? g?rm?k istiyir...d?v?t edir toya.....N? ED?RD?N?Z?
Jaklina (2012-06-09 20:27)Cox gozel geyinib, hecne olmamiw kimi gederem toya, ele ederem ki, guya hec vecime de deyil... Ama uzde gulub icimde aglayaram....
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jennifer (2012-06-09 21:00)Mence kohne sevgilini toyuna cagirmaq ideal bir secim deyil.. Yeni bu cur weyleri hec sevmirem
Cavab | Sitat A-S-I (2012-06-16 23:39)o meni heqiqeten sevirse men onun toyunda qonaq kimi yaninda gelinlik paltarinda olaram
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Sunayka (2012-06-24 20:17)Bele bir hal basima gelmeyib ALLAH ELEMESINKI GELSIN.belke getmezdim,belkede gederdimki ona nifret edim bilmirem.amma buna oxsar bir hadise gelmek uzredi men basqasina nisanliyam sevmisem onu amma meni ondan qabaq seven bir oglan var idi beyenmirdim onu menden bir yas balacadi deye.indi o meni yenede sevir ve mene evlenmek teklif edir nisanli olmaqima baxmayaraq.ve mene deyirki mrni toyuna mutleq devet et olmaq isteyirem seni son kes gormek isteyirem bu sozde asan gelir amma menede onada cox cetin olacaq.zaten onu goren kimi fikrim qarisir cox pis veziyyetdeyem.
Cavab | Sitat asktutulmasi (2012-06-29 11:12)tamadaya tapwirardim ki hami eylewsin toya xususi qonaq gelib onu cagiraq hami nin gozu qapida olsun gorek bu kimdi gozel mahni sedalari altinda iceri daxil olardim uzun paltarda super geziwle gelini yanina yaxinlawardim aldigim uzuyu ona bagiwdayardim ozum ucun ayrica stol acdirardim
Cavab | Sitat dunyali (2012-06-29 11:15)asktutulmasi
tamadaya tapwirardim ki hami eylewsin toya xususi qonaq gelib onu cagiraq hami nin gozu qapida olsun gorek bu kimdi gozel mahni sedalari altinda iceri daxil olardim uzun paltarda super geziwle gelini yanina yaxinlawardim aldigim uzuyu ona bagiwdayardim ozum ucun ayrica stol acdirardim
vao..eladi
Cavab PIANOCU (2012-07-05 16:18)Meni toya cagirirsan, hmmm. O oglanin acigina ele geyinerem,bezenerem ki, itirdiyi zineti anlasin. Toydada 1 oglanla doyasina Tanqo oynayaram. Qoy pajardi restorana gelsin. Vapwem meni toyuna niye cagirir ki? Puah. Mene aciq vermek ucun?
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Sema_ (2012-07-05 20:49)Gedib o toyu alt-?st edib cixaram men ?exsen.
Cavab | Sitat