sevdiyiniz insan
Aishwariya (2012-06-09 17:53)Q?zlar sevdiyiniz insan
?sg?rlikd?n ?ik?st qay?tsa n?
ed?rsiniz? Onun ?lini tutub bir
?m?r boyu yan?nda olars?z?
Yoxsa biraz d?st?k durub
sonra h?yat?n?za davam ed?rsiz v? ya ba?qa variant?n?z varsa yaz?n
Jennifer (2012-06-09 18:42)Eger heqiqetende urekden sevdiyim insandirsa,1 ci varianti secerem.Elinden tutub bir omur boyu xowbext olaram
Cavab | Sitat 4getmenot (2012-06-15 14:18)Teki saq qayitsin ve meni sevsin isteyerdim.meni onun ureyi sevir,beyni fikirlewir.cismi sikestliyi gozume gorunmez eger ruhu menledirse.
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-06-15 20:10)Yeqin, yene onu SEVERDIM. Eger sevgimi qazanmagi bacaribsa.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
dunyali (2012-06-20 01:13)PIANOCU
Yeqin, yene onu SEVERDIM. Eger sevgimi qazanmagi bacaribsa.
seninle raziyam..
Cavab Sunayka (2012-07-22 12:36)Evvela hec kime ne qiza nedeki oglana arzulamiramki evvelce saglam sevdikleri biri sonradan zamanin sertliyi neticesinde qusurlu olsun.ister istemez sen deyisirsen.amma mene qaldiqda o oz sikestliyinden istifade etmese,xasiyyeti,sevgisi deyismese evvelki kimi qalsa,men bir omur onu saglamliqindakidan daha cox sever daha cox qoruyarameger esgerlik zamani bele olsa vapse onu atmaram.o ozude istemeden bele olubda ne etmek olar.duzdu dilde demek asandi bezen insan beze biler,sikayetlene biler zaman kecdikce,amma indi aglimla sevgimle dusunende deyiremki onu deli kimi sevirem ve her haliyle yanindayam.
Cavab | Sitat Jeni (2012-07-22 14:49)Sevdiyim insani esgerlikden gelmeyni gozlemiwemse onu soradan niye ele halda tek qoyum. Elbetde sevdiyimi 1haldada olsa omur boyu onunla yawayaram
Cavab | Sitat **kelebek** (2012-07-22 23:40)indiye qeder meni seven 2nefer olub ama hec 1i esgerliye getmeyib.evvel sevdiyim insan mene xeyanet etdi,ona gore ayrildim.indiki sevdiyim insan yeni nisanlim ayagindan sikest oldugu ucun esgerliye getmeyib.,ama men onu ilk gunden de ele qebul etmisem.ve hemisede sevecem.3aya toyumuzdu..onu cox sevirem.
Cavab | Sitat Jaklina (2012-07-23 14:28)**kelebek**
indiye qeder meni seven 2nefer olub ama hec 1i esgerliye getmeyib.evvel sevdiyim insan mene xeyanet etdi,ona gore ayrildim.indiki sevdiyim insan yeni nisanlim ayagindan sikest oldugu ucun esgerliye getmeyib.,ama men onu ilk gunden de ele qebul etmisem.ve hemisede sevecem.3aya toyumuzdu..onu cox sevirem.
Congratulation!
Cavab Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jaklina (2012-07-25 12:37)**kelebek**
jaklina ingilis dilini mukemmel bilmireme...o ne demekdi?
"Congratutation" sozunun tercumesini anlamaq ucun ing.dilini mukemmel bilmeye ehtiyac yoxdu.(ZARAFAT)
Congratulation=tebrikler....
Cavab Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .