Qeribedi ?!
PIANOCU (2012-06-17 22:29)Sizce qeyri-adi, paranormal varliqlar var. Bes paranormal hadiseni ewidib ve ya wahidi olmusunuz?
MeLodiM_ (2012-08-12 15:25)Elbetde var..bezen hansisa hadise baw verir,ancaq onun sebebi namelum qalir..
..olmuw bi
hekaye"valdeyinler uwaqlarini evde qoyaraq 3 gunluk istirahete gedirler ve uwaqlara baxmaqucun daye tuturlar,valdeyinler getdikden sora gece dayeye zeng vurub,neceliyini soruwurlar..daye uwaqlarin yatdigini ve herweyin yaxwi oldugunu deyir,ama uwaqlarin yatag otagindaki divardan asilmiw melek weklinin onu narahat etdiyini ve cixartmaq istediyini deyir,bunu ewiden valdeyinler tez uwaqlari gotur,evden qac deyirler,biz polise zng vururuq_ancaq polis gelende daye ve uwaqlarin meyidini tapir,divarda ise melek wekli yox idi...bu hadise arawdirilsada netice olmur
Cavab | Sitat Offline...
MeLodiM_ (2012-08-12 15:27)Bir qeder mentiqsiz
hekaye oldugunu duwunsemde yadima bu duwdu,ama dogurdan sirli olaraq baw veren hadiseler coxdu,meselcun biride unolar baresinde yayilan soz sohbetler
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2012-08-12 19:23)Mende olmuw bir hadiseni yazim. Oglanla qiz romantik hissler yawayaraq, parkda gece gezintisine cixmiwdilar. Bu zaman c?tluyun qarwisina ecaib varliq cixir. Oglan onu it bilib dawlayir. Bu zaman hemin varliq ?zunu cevirib, oglana baxib, senin ?lumun catib! Deyir. Oglan tez sevdiyi qizi g?turub, qacaraq oradan uzaqlawirlar. Oglan qizi evlerine qeder ?turur. Seher acilir ve qiz sevdiyine zeng edende, telefonu anasi g?turur. Ve oglunun vefat etdiyini bildirir. Bu hadiseye ne ad vermek olar?
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Emily (2012-11-18 13:31)qorxdum..ama men seher tez durmuwdum jhava acilmamiwfi goyde emmeli bawda gorsenen tarelka vardi ve hava acilanda yox idi
Cavab | Sitat He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
PIANOCU (2012-11-18 17:12)Emily, mende g?rmuwem tarelka.
Coox maraqli idi.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))