Mekteb..
dunyali (2012-06-19 11:51)Mektebde pis qiymet alanda gundeliye yazdirirsiz yoxsa yox..ve ya en cox hansi fenden pis,hansindan ela qiymet alirdiz?
Jaklina (2012-06-19 12:05)Yalniz ve yalniz 8ci sinfin 1ci yarimili elaci cixmamiwam. cunki qiymetlerin hamisi 5, fizika ise 4 idi. Ama 8ci sinfin 2ci yarimili cox caliwdim ve yene elaci oldum... Qalan 1ci sinifden 11ci sinfe kimi elaci olmuwam.
.... Bir nece defe 3 almiwdim, hemin 3ler ise davraniwdan idi(qizin birini saclamiwdim deye)
...... davraniwlari saymasaq, menim en pis qiymetim 4olub.
Eger 4u haqsiz yere almiwamsa onda vermirdim gundeliyi, ama sehlenkarligim ucbatindan almiwamsa hamidan qabaq aparirdim.
Ele sininf yoldawlarim vardi ki,, 4 alanda evde sozsohbet olurdu, ama men de ele wey yoxdu deye 4lere asanliqla gundeliye yazdirirdim........ Eh mekteb, mekteb.....
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
dunyali (2012-06-21 00:02)Jaklina, cox saqol yazdiqincin mende hemise apariram ve pis qiymetim 4 olub..
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-06-22 20:12)3 alanda gundeliye 2 yazdirirdim. 3-den zehlem gedirdi. Ona gore gundelikde 2-lerim var idi.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
dunyali (2012-06-22 22:38)PIANOCU
3 alanda gundeliye 2 yazdirirdim. 3-den zehlem gedirdi. Ona gore gundelikde 2-lerim var idi.
niyeki?
Cavab bradiyaqa (2012-07-06 22:00)6 il hemiwe elaci olmuwam ama 7den bu terefe 4de cixib ama day 7de gundelik yox idi
Cavab | Sitat IMZA:MEN
PIANOCU (2012-07-06 23:00)dunyali, cunki 2 alanda bawa duwmek olurki bu pisdi. Qaldi 3 e, bu ne yaxwi, ne de pis qiymetdi. Ona g?re 3e nifret edirem. Muellimlerim uje xasiyyetimi bilirdiler. Herde g?ndeliyi elime verirdiler ki, ay seni. Ged otur. Bele hereket birde g?rmeyim. Buna baxmayaraq weklim weref l?hfesinde olub. Sinfin yaxwi menada secilen wagirdi olmuwam.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-08-11 22:15)Mende mektebde qiymetlerle problemim olmuyub
atestatdaki qiymetlerde ugurlu oldu
oxumaq hemiwe en duzgun yoldu,mektebde yaxwi
oxusan geleceyinde musbet terefe deyiwmiw olursan!
Cavab | Sitat Offline...
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Offline...