kim oldugumuzu unutmaya

kim oldugumuzu unutmaya

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
zena (2012-06-19 22:39)
hec fikirlesmisiniz niye guller camurdan cixdigi cixdigi halda ele gozel qoxuyur ama insanlar bir nece gun baximsiz olanda nece pis iylenir
MeLodiM_ (2012-08-17 00:59)
Camur nedi:-/?
Cavab | Sitat
Offline...
Jaklina (2012-08-17 09:26)
MeLodNika_, palciqdi daa
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-08-17 09:52)
He,indi anladim)))ciceklerin hamisi hecde yaxwi qoxulamir axi,hem olar torpaqdan qida alirlar cunki))torpaga sepilen toxumlarinda yaxwi boyumesi ucun onlarin baxima ehtiyaci var))mda_X<
Cavab | Sitat
Offline...
ESMA-NUR (2013-01-13 08:34)
Insan xosbext olanda,sevinende,qaygi,nevazis gorende,sevilende gozleri gulur,uzune sanki gunesin sefeqleri sacilir,menevi cehetden catismamazligi olan insan tez solur
Cavab | Sitat
xxx lady
Heart** (2013-01-13 09:24)
cox menasiz bir movzudu:S
Men hec camurda biten cicek gormemiwem..torpagimiz her weyden temizdi pakdi.ona gore torpaqda ve ya camurda biten ciceye pis qoxuyur ve ya qoxumur demek olmaz.hemde torpagin pakligi namazda da buyurulmuwdur:eger destemaz almaga su yoxdursa torpaqlada destemaz almaq olar.insanlarinsa qoxumagi baximsizliqdan ireli gelir.gulle cicekle bunu eynilewdirmek,ferqlendirmek ve bir tutmaq olmaz
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Heart** (2013-01-13 09:26)
men xanimlari da ciceye benzetmeyin eleyhineyem..cunki mueyyen bir zaman sonra cicekler solur.ama bizim gozel goycek xanimlarimiz her zaman teravetli olurlar...
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife