Gunluk....
Jaklina (2012-06-25 17:26)Hal-hazirda sirlerinizi bolushduyunuz, heyatinizda olan her sheyi paylashdiginiz bir gundeliyiniz var ?? Ilk gundeliyinizi nece yashinizda yazmaga bashlamisiniz ?? Ya da indiye kimi neche gundeliyiniz olub ?? Yoxsa menim kimi hec vaxt gundelik tutmaga cesaret elememisiz ??
Jennifer (2012-06-26 08:24)Hal hazirda gundeliyim yoxdu ve hec vaxt da olmayib. Daha dogrusu gundelik tutmaga urek elememiwem.. Gundeliye gerek butun sirlerini,gununu,heyatindaki deyiwiklikleri yazasan.. Bunu da elemeye mende cesaret yoxdu
Cavab | Sitat MeLodiM_ (2012-06-29 10:43)Menim gundeliyim var,15 yasimdan baslamisam,bezen fikirlerimi hec kimseyle paylasmaq istemedikde gundeliyime yaziram,hemde gunler kecdikce nece deyisdiyimi ozum kenardan izliye bilirem,kiminse
oxuyacagindan birazda cekindiyim ucun her zaman gozum ustunde.ama onu men yazmis olsamda
oxumagida cox xowluyuram:-)
Cavab | Sitat Offline...
Jaklina (2012-06-29 13:33)Men 7ci sinifde
oxuyanda heyatimda bir sira deyiwiklikler oldu ve bu deyiwikliyi paylawmaqcun telefonumda gunluk tutdum, 1-2 ay yazdim telefona amma gunlerim o qeder maraqsiz kecirdi ki, her gun gunluyume eyni weyi yazmali olurdum. Ona gore ilin axirinda hamisini sildim.....
Indi de gunluk tutmaga cox ehtiyacim var, ama qorxuram, tutsam da ancaq telefonda tuta bilerem, ama qorxuram ki, telefon evdekilerin eline duwe
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-06-29 15:13)En cox onu duwunurem ki,birden yadimdan cixib..ortaliqda qalar,ondan sora evdekilerin eline kecmesem yaxwidi:-)maraqsiz,bir birine oxwar gunlerde ise bawqa fikirlerimden yaziram,gunluyu hergun yazmaq wert deyil ki,fikirlerimi heckimseyle paylawamadigimda da yaziram,ve cox komeyi olur..bu aralar coxda vaxtim olmur,ama bir gunden biri mutleq nese yaziram,gunluyun menim en yaxin dostum:-)
Cavab | Sitat Offline...
Naim (2012-06-29 16:17)2snfte muellim bze dimsti men bu gun ne etdm ?onu yazn men onda resm albonuna yazmstm muellm
oxudu i guldu usaxlar meni laq etdi incdm.sora kitabin arxasna yazdm usaxlarn gulmeyn incmeyn bele her defe incyende dersi blmeyende 2 alanda yazirdm.indide yazram ama ele seyler varki risk etmrem qorxuram hayatdida bi gun basma nelerse geler
oxuyub meni qinayarlar dye.daha cox tele yazb saxlamsam
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-07-01 14:35)Jaklina maraqli m?vzudu. Twk. Menim konsert gundeliyim var. Orada her konsertime aid yaziram. Sonrada
oxuyuram. Bele gundeliyim 9 sinifde bawladi ve bitdi. Indi tutmuram. Uje yazmaga vaxtda tapa bilmirem.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2012-07-01 15:56)PIANOCU, men gundelik tutmaq isteyirem, cunki heyatimin deyiwken dovrudur ve ozumde qapali kassa oldugum ucun hec kimle paylawa bilmirem yawaadiqlarimi, buna gore ehtiyacim var gunluye...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-07-01 16:12)Jaklina, defterleri yigdigin wkafa qoy. Amma defteri bawdan yox, axirdan yaz. Defterin evvelinde hendese hell et. Guya hendese defterindi.
anladin?
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))