Anas?ndan ayr? qalm?? bala:-(
MeLodiM_ (2012-06-28 13:22)Qaraba?
alam,Anam necesen?_Az?rbaycan:?ziz balam,s?nsiz nec? olar menim ehval?m?:-(_Qaraba?:Anacan,m?n e?itmi??m,h?r g?n bayram ke?irib,?yl?nirsiniz....d??m?nl?rim deyirki,art?q anan s?ni unudub:-(.....Anacan,ax? m?n tapdaq alt?ndak?n s?n nec? azadl?q meydan?nda ?yl?n? bilirsen?M?nim her g?n?m burda ?zabd?....Evvell?r qeyr?tli insanlar?n ba? qoyub,namaz q?ld?g? v?cudumu(torpa??m?)indi biqeyretl?r ayaqlay?r,Anacan m?n bils?n n?l?r c?kir?m?:-(_Az?rbaycan:yox,balam s?n inanmak?,anan s?nsiz bir an bele ??nl?n? bilsin...s?nsiz h?r gunum,q?mdi g?z ya??d?...balam o e?itdiyin ham?s? saxta ??nlikl?rdi,du?m?nl?rim g?z ya?lar?m? gorm?s?n deye...m?n burda balalar?mdan ayr?ld?g?m g?nl?rd? mateml?rimd? goz ya?lar?na bo?uluram,S?BR ET balam,?N?ALLAH,qovu?ma??m?za az qal?b:-(...._Qaraba?:AM?N,Anacan..
Offline...
Naim (2012-06-29 16:21)InsALLAX bi gun geleceki qarabaxda alnacax RAMIN severovda oz anasna qovusacax.insALLAX
Cavab | Sitat MeLodiM_ (2012-06-30 08:06)Mence vaxt filan gelmiyecek,herwey necedi ele qalacaq bele getse:-(
Cavab | Sitat Offline...
NONE1 (2012-06-30 13:38)Her nece olur olsun alinacaq,ama cox uzun vaxt kececek
Cavab | Sitat BEBE= (2012-07-05 22:47)Nikmikyok
Mence vaxt filan gelmiyecek,herwey necedi ele qalacaq bele getse:-(
Ramil Mubariz cingiz ve.s kimi qehremanlar olsa alinacag inwallah
Cavab Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
PIANOCU (2012-07-05 23:23)Vaxt yox, ?zumuz durmaliyiq ayaga. Maviler at oynadir, qehremanlarimiz ya turmede, ya da qebrde vulkan kimi pusgurur, hay-haray salirlar. Gelin onlarin sesine ses verek!
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
MeLodiM_ (2012-07-08 12:51)BEBE=, eleleri vare,ama hamisi ayri ayri vaxtlardadi
,eger ne vaxtsa bir zamana duwseler,belke onda nese ola
Cavab | Sitat Offline...
BEBE= (2012-07-08 14:19)Nikmikyok, raziyam duzdu.
sende Qarabaglsan?
Cavab | Sitat Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
MeLodiM_ (2012-07-15 08:44)BEBE=, yox,Qarabagli deylem,Ama Qarabagda vetenimdi
Cavab | Sitat Offline...