Xasiyyetim..:-)

Xasiyyetim..:-)

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-06-28 14:03)
Senin xasiyyetin necedi?hansi xususiyyetini beyenirsen ve ya eksine?:-)
PIANOCU (2012-07-05 12:16)
Menim xasiyyeti 50%-50%di. Yeni merhemetli oldugum qeder qeddar-sevgi meselesinde. Sebirli oldugum qeder eseblewen(sebr kasam dolub-dawanda ?zumu hec kes g?rmesin. Eslinde esebi deyilem. Sadece artiq d?zmeyende partlayiram.). Yumwaq oldugum qeder m?hkem ve iradeliyem. Dediyimi eden, meqsedime catmaq ucun yorulmaq nedi bilmirem. Isti oldugum qeder soyugam. Hetta daha cox soyugam. Esasen Bedbin, az hallarda wen oluram. Anam meni wen g?rende az qalir Qurban kessin. Dehwet tersem. Enerjili bezen passivem. Yeni menden baw acmaq olmur. Eliaciqligim ve merhemetim heddinden coxdur. Bunu beyenmirem. Amma en qorxdugum xasiyyetim, insanin g?zlerine baxim, daxilini g?rurem. Insanin uzunun ifadesi mene onu oldugu kimi g?sterir. Insanlarin xasiyyetin sovururam ?zume. Insanlardan aldigim ilk energiya mene onu 100% tanidir. Nebilim? Hami mene qeribe adam deyir. Hami menim 20 yawimda olmagima inanmir. 6ci sinifden ?z problerimi ?zum hell edirem. Pul yiganam. Eve bazarliq eleyende heyatdan lezzet aliram. Ailecanliyam. Ve komplekssizem. Kitablari, tv heyatla, tebietle, esl senetle bagli veriliwleri sevirem. Konsertlere, resm galeriyayalarina getmeyi sevirem. Incesenet numunelerini izlemeyi, tedqiq etmeyi sevirem. Dersde bow olanda kitabxanada oluram. Eserler secirem. Musiqiye qulaq asmagi sevirem. Birde ya Deniz, ya da sakit bir yerde agac altinda oturub kitab oxumagi cox sevirem. Heyvanlari, tebieti, Denizi cox sevirem.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-07-05 22:11)
PIANOCU,hemde fikirlerine esasen semimi oldugunu demek olar:)cox maraqli fikirlerin ucun cox cox sagol)
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-07-05 22:30)
Nikmikyok, deymez.
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-07-06 13:11)
Nece unutdum anlaya bilmirem. Men hem ters, hem kinli, hemde q?rurluyam. Oglanlarisa s?rundurmekden xowum gelmesede edirem. Hec 1 oglani beyenmirem. Hamisi maraqsizdi. Esas mesele hec kesi qisqanmiram. Buz kimi soyugam. Hadiseleri soyuq baxiwla izleyirem. Hemiwede bu s?zu deyirem "onsuzda bele olacagini bilirdim". Cox qeribeyem. He? :S
Cavab | Sitat
Menekwe (2012-07-06 15:10)
PIANOCU, cox gozel xususiyyetin var.bir wey meni daha celb etdi-heqiqi goze baxib daxili alemini gore bilirsen?
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-07-06 15:44)
Menekwe, he. Cox teess?f olsun ki, he. Ona g?re hele indiye qeder dost seciminde uduzmamiwam. Duwmenimide cox g?zel taniyiram.
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-07-06 15:48)
PIANOCU, menim indiye kimi 100% dostum olmayib, cunki hamisini sinadim, ele gozlerinden de hereketlerinden de
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-07-06 15:59)
Jaklina, menim 100% lik dostlarim coxdu deyende 5 denedi. Olara deqiq inaniram. Cunki cox sinadim. Ve anladim ki, Esl dostlardir.
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-07-06 16:47)
PIANOCU, menim tanidiqlari menim paxilligimi cekibler hemiwe, uzume gulub, dalimca qeybet elibler..
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-07-06 19:16)
Jaklina, hmm. Olardan sene. Vapwem hec kese dost olmaz. yes
Cavab | Sitat
[1] 2 3 ... 4 5 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife