Dostmu?

Dostmu?

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Zul-met (2012-07-05 13:43)
Nie esl dostlar bele sevdiyi olandan sora dosta qiymet vermirler? Sevgi dostlugu silir? Halbuki sevdi getdikden sonra dosta ehtiyac duyursan...:/
Host (2012-07-05 20:12)
Bawkalarini deye bilmerem amma men dostluqa daha cox qiymet verirem.1 sozle sevgininde dostunda oz yeri var.
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-07-05 20:24)
Host, tam razi.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Zul-met (2012-07-05 20:53)
Mende raziyam siziynen ama ele insanlar varki dosta qiymet vermrlerde
Cavab | Sitat
heyatda ele yawaki sual iwareleri qalmasin kecmiwinde.....
PIANOCU (2012-07-05 23:18)
Zul-met, duz deyirsen. O, insanin insanligindan asilidir.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Zul-met (2012-07-05 23:56)
PIANOCU, he :/
Cavab | Sitat
heyatda ele yawaki sual iwareleri qalmasin kecmiwinde.....
MeLodiM_ (2012-11-13 16:11)
Cunki dostun deyilmish sadece ozun ele gosterir... Gec-tez hamInIn ic uzu acILIrdaa. . . . .
Cavab | Sitat
Offline...
Natalia (2012-12-04 21:06)
Men dostumla sevgilisi arasinda rabite merkeziyem
Cavab | Sitat
Bebir (2013-05-03 18:19)
Dostu sevmek lazimdi...
Cavab | Sitat
Heart** (2013-05-03 20:50)
menimcun dostluq yoxdu...her weyim anamdi her weyi anamla boluwurem
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
Adelina (2013-06-17 10:10)
Menimcun dostluq onemlidi ve coox wukur ki dost terefden bextim getirib. Indiki dovrde ele dost tapmaq cox cetindi. Bir dostum var o mene baci kimidi. Adice deyim ki xesteyem inanin seheri gun oyananda gorurem bawimin ustundedi. En cetin gunlerimde yanimda oldu. Duzdu o uzaqdadi ama her gun daniwmasaq olerik cox bagliyiq bir birmize. Hetda bizim sevgililerimiz bir birini sevmirdi ve dostluq elemeyimize qadaga qoydular ama biz onlardan vaz kecdik sirf dostlugumuz ucun. Her kes bize hesed aparir hec kim aramiza gire bilmez ve gire bilmiyib de. Cox olub ki kimlerse yalannan aramizi vurmaq ucun bir birmizin adindan daniwib guya o menim haqqimda neyse deyib ama men bawimla cavabdehem ki o ele wey elemez. Yeni aramizda bu qeder guven var. Heyatimda duwunmeden canimi vere bilecek 3 insan var atam anam ve dostum. Egr oglan seni sevirse dostunnan ayirmamalidi cunki dostunu onnan once taniyirsan. Eger o qiz haqqinda pis nese bilirse o bawqa mesele. Ama bizim ailelerimiz de bir brini taniyir
Cavab | Sitat
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife