Niye?
PIANOCU (2012-07-06 14:24)Gelin bu m?vzuda orta mekteb proqraminda kecdiyimiz, lakin izahin ve menasin anlamadiqlarimizi muzakire edek.
MeLodiM_ (2012-07-06 14:27)Loqarifmik funksiyalar neye lazimdi axi?onu oyrenmeyin mene ne faydasi var?
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2012-07-06 14:32)Men bawladim. Misal ucun,niye Darvin insanlarin meymundan emele geldiyini ireli s?rd?? Onun g?resen ?zunun meymundan emele geldiyine inanir?
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2012-07-06 14:35)Nikmikyok, mence bu hec menede lazim deyil. Niye
musiqiciler evvel test imtahanin vermeli, sonra qabiliyyet imtahanin vermelidi? Men indi test
oxuyum, yoxsa 7
musiqi fenninden hazirlawim? Of!
Jaklina (2012-07-06 14:46)Tarixin her weyinden zehlem gedib, tarix elm deyil ki , elm cebrdir, HENDESEdir, kimyadir, fizikadir...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-07-06 15:37)Jaklina, indice 6 sinif tarixi tekrarlayirdim. Menaya baxe, insan meymundan bir az ferqlenirdi. Gic-gic s?zler.
Jaklina (2012-07-06 15:46)PIANOCU, evveller ele imiw daa.. Sonra insanalr inkiwaf edib
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-07-06 15:55)Jaklina, ne? Sen bu biabirciliga inanirsan? Sen MEYMUNDAN EMELE GELDIYINE INANIRSAN? QURANI-KERIM BUNUN EKSIN DEYIR. Insan meymundan yaranmayib. ALLAH onu musteqil varliq kimi yaradib!
Jaklina (2012-07-06 16:48)PIANOCU, men bir defe bunu tarix muellimine dedim, muellim dedi ki, tarix 100% deqiq deyil, ferziyyedir.
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
N_a_n_a (2012-12-29 11:10)menim birweyden bawim cixmir.niye biz azerbaycanlilar yeni tarix O.E.tarixini oyrenirik yeni tarixden lap zehlem gedir.fransa ne bilim rusiya pyotur eeeeeee zehlem gedir.hec onlar bizi oyrenmir biz niye oyrenirik axi?eh
Cavab | Sitat