Niye?

Niye?

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PIANOCU (2012-07-06 14:24)
Gelin bu m?vzuda orta mekteb proqraminda kecdiyimiz, lakin izahin ve menasin anlamadiqlarimizi muzakire edek.
MeLodiM_ (2012-07-06 14:27)
Loqarifmik funksiyalar neye lazimdi axi?onu oyrenmeyin mene ne faydasi var?aggressive
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-07-06 14:32)
Men bawladim. Misal ucun,niye Darvin insanlarin meymundan emele geldiyini ireli s?rd?? Onun g?resen ?zunun meymundan emele geldiyine inanir? nea
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2012-07-06 14:35)
Nikmikyok, mence bu hec menede lazim deyil. Niye musiqiciler evvel test imtahanin vermeli, sonra qabiliyyet imtahanin vermelidi? Men indi test oxuyum, yoxsa 7 musiqi fenninden hazirlawim? Of!
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-07-06 14:46)
Tarixin her weyinden zehlem gedib, tarix elm deyil ki , elm cebrdir, HENDESEdir, kimyadir, fizikadir...
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-07-06 15:37)
Jaklina, indice 6 sinif tarixi tekrarlayirdim. Menaya baxe, insan meymundan bir az ferqlenirdi. Gic-gic s?zler. nea
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-07-06 15:46)
PIANOCU, evveller ele imiw daa.. Sonra insanalr inkiwaf edib
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-07-06 15:55)
Jaklina, ne? Sen bu biabirciliga inanirsan? Sen MEYMUNDAN EMELE GELDIYINE INANIRSAN? QURANI-KERIM BUNUN EKSIN DEYIR. Insan meymundan yaranmayib. ALLAH onu musteqil varliq kimi yaradib!
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-07-06 16:48)
PIANOCU, men bir defe bunu tarix muellimine dedim, muellim dedi ki, tarix 100% deqiq deyil, ferziyyedir.
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-07-06 19:25)
Jaklina, duz deyir muellim.
Cavab | Sitat
N_a_n_a (2012-12-29 11:10)
menim birweyden bawim cixmir.niye biz azerbaycanlilar yeni tarix O.E.tarixini oyrenirik yeni tarixden lap zehlem gedir.fransa ne bilim rusiya pyotur eeeeeee zehlem gedir.hec onlar bizi oyrenmir biz niye oyrenirik axi?eh
Cavab | Sitat
[1] 2 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife