Aile deyeri

Aile deyeri

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
G_u_n_k_a (2012-07-11 09:56)
Uwaqlar ailenizin deyerin bilin.cunki sevdiyiniz insani itirmek cox asandi.her ne qederde onlari sevdiyimi gostermesemde bilmelerini istiyerem ki men onlari cox lap cox sevirem.Babam rehmete gedib.onu her weyden cox sevirem.her weyimi ona diyirdim indi yoxdu yanimda.ve cox pis haldayam.daha yaxwi ile pisi ayira bilmirem.uwaqlar bilmirem nagarim.adice qemli mahni ewiden kimi babam yadima duwur agliyiram.komey eliyin
PIANOCU (2012-07-11 13:20)
G?zelim, men hec bir babami g?rmemiwem. Sen babani itirmisense, men Atami itirmiwem. Qem yeme. Menim halim o gunden tamam deyiwib. Hec neye inanmiram. ALLAHIMDAN bawqa. Geleceye ?midim itib. Artiq niye yawadigimi bele bilmirem.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-09-21 09:36)
ALLAH ?lenlerinize rehmet elesin..
Cavab | Sitat
Offline...
senmenle (2012-11-11 12:05)
Mende 4 ildiki babami nenemi itirmiwem cox cetindi yuxularimla teseli tapiram
Cavab | Sitat
BALACA_DUNYAM (2013-05-02 22:25)
siz yine olari gormsuz men ne nenemi ne babami gormwem 10 ildi Ata anama hesretem her gunum Aglamaqla tek teselim tek dosdum ALLAHDI BAWQA HEC KIMIM YOXDU BIRDE GOZ YAWLARIM
Cavab | Sitat
BALACA DUNYAM
PIANOCU (2013-05-03 08:17)
BALACA_DUNYAM, ailen haradadir bes? :S
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Heart** (2013-05-03 20:56)
Allah sebr versin inwallah..zamanla unutmayacagsan ama soyuqqanli olacagsan caliw indiden ele davran
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
gunka*** (2013-07-01 18:20)
men 10ildi anami itirmiwem bes menim bu yawimda hetda duwmenime bele arzulamiram cunku cox cetindi
Cavab | Sitat
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife