<<BurNunuzDaN razisiZ??:-D

<<BurNunuzDaN razisiZ??:-D

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
MeLodiM_ (2012-07-14 23:20)
_movzuya xow geldizxgmesele bundadi ki,indi ki dovrde insanlar xarici gornuwlerin cox asanliqla deyiwe bilirlerteasebuna en coxda BURUN emillyatlari daxildi,siz bele emilyatlara nece baxirsiz?size insanin xarici gornuwunu deyiwmek istemesi ne derece de duzgundu??ozunuzu gozel hesab edirsiz?winkozunde neyi deyiwmek isterdin???!
MeLodiM_ (2012-07-14 23:36)
(<movzunu oxuyub,werh yazmadan kecenin,gorum toyunda Uzeyir oxusun:D)
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-07-14 23:41)
M?vzuya g?re twk. Menim burnum balaca ve duzdu. Plastik emeliyyata ehtiyac yoxdu. Deyiwmeye geldikde, nece varamsa ele daha yaxwidi. Duzdu, bezi meseleler var. Meselen, alnim bir az balacadi. Uz quruluwumda qalan meseleler mence normaldi. G?zlerim badami, yanaqlarim yumrudu. Qawlarim zil qara, siniq ve bir az qalindir. Agzim balaca, dodaqlarim toppuwdu. ?zumu ise g?zel saymiram. Cunki indiki d?vrde menim ucun g?zel qadin etalonu var. Ve bu kifayetdir.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
PIANOCU (2012-07-14 23:42)
Nikmikyok, yaman qargiw eledine. O oxuyunca, mugenni olmasa daha yaxwidi. nea
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-07-14 23:53)
PIANOCU, xixi)tai ne deyime,movzunu oxudun,werhde yazsinlardaa:D Hem orasi duzdu,bezi adamlara soz catdirmaq olmadigi kimi Uzeyirede mahni catdirmaq olmurhahakiwinin oglu oxuyurdaaa
Cavab | Sitat
Offline...
BEBE= (2012-07-14 23:56)
Nikmikyok, deli dedi agillininda beynine batdihahaacdn demek burun movzusun 1.cisi uzeyir senin toyunda oxusun:D 2.C? men burnumnanda agzim gozum qawim bawimnanda raziyam gozelem mennen yoxdubeee
Cavab | Sitat
Bow Zaman Yoxdur, Bowa kecen zaman var. . . .
MeLodiM_ (2012-07-15 00:15)
BEBE=, bes ne bilmiwdin,temanin ideyasin sen verdin amaxg?zunu de azz terifle da,tai bildik gozelsen:Dama menen soraaa:P
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2012-07-15 00:21)
Bu cur risklere cox vaxt diqqet merkezinde olmaq isteyen adamlar gedir,adeten insanin ozunu deyiwmesi normal deyil,ama hansisa bir problemi varsa,bu hec de pis deyilscaremen burunun deyiwen adamlar taniyiram ve sanki indi ozlerini gozel hesab eliyib,ozlerine daha inamli olurlarmda
Cavab | Sitat
Offline...
SimpaticniOglan (2012-07-15 00:29)
yaxsidi. Ozum simpaticniyema.
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-07-15 00:32)
Burnum cooox gewengdir, hem tam duzdur, hem balacadir, tam faceme uygun burundur.... Duzdur men eletdirmerem, ama menim dodaqlarimin botoksa ehtiyaci var, cox nazikdir, ona gorede pomada cekende bilinmir.... Ama yox ee mugenni deyilem ki? Botoks menlik deyil...... Birde ki, kaw derim bu deri olmayaydi, cox narahat, tez qizaran, tez cirilan, tez xedelenen deridi.. Duzdur agteherdir, ama materiali pisdir...
isterdim boyum daha hundur olsun(168sm-dir boyum) . O ki, qaldi gozelliye mence gozel deyilem. Ama etrafdakilerinin dediyine gore wirin ve cazibeliyem...nea
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
MeLodiM_ (2012-07-15 00:45)
Men movzununun adin<Burunuzdan razisiz>qoymuwdum,cunki duwundum ki,coxu burnundan narazi olacaqmdaama sen deme Userlerimizin burnu qaydasindadihahacox gozel ya:)
Cavab | Sitat
Offline...
[1] 2 3 ... 9 10 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife