bilmek isterdim??

bilmek isterdim??

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
bradiyaqa (2012-07-15 20:42)
mohterem xanimlar ve cenablar :D size gore tereflerin bir birine qarwi sevgi hissi olan zaman birinin oz sevgisini etiraf etmesi ve digerininse bunu inkar etmesi yaxudda icinde gizli saxlamasi ne derecede duzdu fikirleriniz maraqli olardi
MeLodiM_ (2012-07-15 22:48)
Cox hormetli movzu sahibi:Dmovzu ucun twk ederim:)menim fikrimce bu hal daha cox,insanin etdeceyi sevgi etirafinin cvbindan qorxmasindan ola biler,ama bunu gizli saxlamaqansa cesaretin topluyub dese,hem rahatlayar hemde qarwi terefin onu sevib sevmediyini biler.mence yaxwi olar yeqin:)
Cavab | Sitat
Offline...
dunyali (2012-07-16 10:33)
mence dese yaxwi olar ama bezen bunu dedikden sora pewmanda olar deye demir ve ya crsarei yoxdunea
Cavab | Sitat
bradiyaqa (2012-07-16 13:41)
Nikmikyok, twkler
Cavab | Sitat
IMZA:MEN
bradiyaqa (2012-07-16 13:42)
dunyali, twkler
Cavab | Sitat
bradiyaqa (2012-07-16 13:43)
mende oz novbemde sizler kimi fikirlewirem
Cavab | Sitat
GOZ_YASIM (2012-07-16 14:28)
Nikmikyok
Cox hormetli movzu sahibi:Dmovzu ucun twk ederim:)menim fikrimce bu hal daha cox,insanin etdeceyi sevgi etirafinin cvbindan qorxmasindan ola biler,ama bunu gizli saxlamaqansa cesaretin topluyub dese,hem rahatlayar hemde qarwi terefin onu sevib sevmediyini biler.mence yaxwi olar yeqin:)

DUZDU SENIN FIKIRDEYEM
Cavab
PIANOCU (2012-07-16 15:57)
Mence normal haldi. Inkar etmek cox duzgun ola biler. Gerek her seni seveni sevesen? Yox. Tebiiki yox.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
bradiyaqa (2012-07-16 17:53)
PIANOCU
Mence normal haldi. Inkar etmek cox duzgun ola biler. Gerek her seni seveni sevesen? Yox. Tebiiki yox.

deyesen movzunu lap yaxwi derk elememisen men ora hele wey yazmamiwam axi
Cavab
PIANOCU (2012-07-16 18:53)
bradiyaqa, bradiyaqa, mence bunu kiwi etiraf etmelidi. Qadin yox dese qadinin g?zune baxsin. Qadin utana biler. Qadini qinamaq lazim deyil buna g?re. Sadece qadina vaxt vermek lazimdi.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
bradiyaqa (2012-07-16 18:54)
PIANOCU, twk fikirlerincun
Cavab | Sitat
[1] 2 3 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife