Ne tez men senin ucun unudulmuwam..
incir_receli (2012-07-25 03:22)Cox sediyiniz bir insan terefinden artiq evvelki kimi ?nemli olmadiginizi anladiginizda ne ederdiniz? ona ne dierdiniz? O insan dostunuzda ola biler,sevdiyinizde,bir qohumunuzda...
PIANOCU (2012-07-25 08:27)Men sadece o insandan uzaqlawardim. Menim bir xususiyyetim var ki, istifade olundugumu bildimse, sakitce uzaqlawiram. Uzaqlawdigim insan ayilanda ise gec olur. Hec kesi tehqir etmerem. Cunki bunu bacarmiram. Mene, ona deyer verdiyim qeder deyer vermirse, kim olur olsun, heyatimdan silinir. Isteyir sevdiyim olsun, isterse de dostum. Eger bele olsa, onun heyatindan cixaram, geri d?nmemek wertile. ?z heyatimdanda silerem. Heyatimda bir defe, bir dostum bele etmiwdi. Ondan uzaqlawdim. Mene 3 il yalvardi ki, her wey evvelki kimi olsun. Men dilde onu sindirmasamda, heqiqetde ise her wey bawqa idi. O mene soyuqlugu cemi 1 defe g?sterdi. Menden uzr de istedi. Amma menim ucun artiq her wey bitmiwdi. Mene 3 il yalvarsadaki, yene evvelki kimi yaxin olaq, men ona bu g?zewti getmedim. Cunki, yene de her weyin eyni olacagini g?zel bilirdim. M?vzuya g?re twk.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Offline...
NuNuuu (2012-08-07 22:43)Cox uzulerem.ama onuncun artiq bir ehemiyet dawimiramsa gederem. Ben gideni deyil giden beni kaybetmwdir
Cavab | Sitat Ameli_ (2012-08-08 06:03)Yeqinki, O insan bunu mene dememishden, men Ozum mene qarshi munasibetinden, diqqetinden, baxishindan ve s. nedense hiss ederdim.. ve hiss etdiyim An Onun heyatindan qayitmamaq sherti ile, tek bir soz soylemeden Yox olardim. Heyatimin sonunadek O insani dushunmeyi bele ozume qadagan ederdim!
Cavab | Sitat Emily (2012-08-10 17:39)Bir soz vare qizlar yansa yanigini qanadar oglan ise usdun orter ki bilinmesin yeni bele wey olsa mence ona hec bir soz yox birce bunu edrem gederem ve ona ezab vereem pianocu kimi menim dostum oldu o da uzr istedi indide deyir gel evvelki kimi olaq ama bow weydi bilirem tezden eyni wey olacaq twk
Cavab | Sitat He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
eyk- (2012-08-10 21:33)salam bu menim bawima gelib cox pis ozume gele bilmirdim allah cox wukur ki dualarimi ewidi ve o insani qelbimden cixardi
Cavab | Sitat Lonely (2012-09-18 21:33)Movzuya gore twk.men hecne etmedim.onsuz bilirdim elede olacaq.sadece bow verdim.ama o ozu axtardi meni.neyse..
Cavab | Sitat Forever
Jaklina (2012-09-19 12:39)Gozum aydin

O meni evvelki kimi sevmirse day men de onu sevmerem(kimliyinden asili olmayaraq)
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Jeni (2012-09-19 13:43)Kiminse menden soyuduqunu hiss etsem, menim ondan qelbim sinar. Onu hec vaxt bagiwlamaram. Geden meni hemiwelik itirir. Menimde ele bir dostum vardi. Onu sinadim. Ve dostluqun gordum. Indiyenecende bagiwlamamiwam, bundan sonrada bagiwlamaram. Cox pewmanciliq cekir. Sonraki pewmanciliq fayda vermez. Men sonradan seviniremki o cur insanlari taniyib uzaqlawiram. En yaxwisi budu.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))