Vida!

Vida!

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Ameli_ (2012-07-25 10:54)
Hansisa bir Arzunuzla vidalashmisinizmi? Heyata kechmeyeceyi uchun uzulmusunuzmu?
Jaklina (2012-07-25 11:12)
Menim butun arzularim Geleceyimdedir. Indiye qeder kichik arzularim olub, amma ele de boyuk arzularim olmayib. Amma uje var boyuk arzularim ve onlarin reallishib reallashmayacagi yalniz ve yalniz zaman gosterer:)......
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
Valencia (2012-09-04 18:11)
Hele yox,amma,deyesen, 2 il sonra vidalasacam
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-09-04 18:36)
Men vidalawmiwam. Bu arzumu anama qurban verdim. Bu hekimlik sevdam idi. Hekim olmaq isteyirdim. Indise Pianistem. Bu ad qurur verir mene hemiwe.
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-09-20 08:10)
Xmm.. Arzu demezdim ama xirdaca isteklerim olub ki,onlara Goodbye demishem,Arzularimin gerchekleshmesi ise oz elimdedir,Ne ise birsheyi elde etmek isteyiremse asla "pas"demem,ola bilsin chetinliye duwende,uzulurum,ruhdan duwerim ama yeniden savawmirim,ve gerek secdiyin arzularin xeyal olmasi,arzularimi reallawdirmacagima eminemfly2InshALLAH.eger her hansisa alinmasa,demeli bele meslehet imish,Heyatimda ne olursa,olsun Yaxshiliga dogrudur:). . .
Cavab | Sitat
Offline...
MeLodiM_ (2012-09-20 08:14)
PIANOCU, inanki savadli piansitlere hekimlerden daha cox ehtiyac var,axi kimse musiqimizin xesteliklerinide sagaltmalidi:)...
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-09-20 19:10)
MeLodNika_, he. Bu dogrudur. wink Musiqi Ruhun dermanidi axi. :)
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
askimm (2013-02-09 17:04)
bu son vida bu son gorus
Cavab | Sitat
Heart** (2013-02-09 17:47)
vidalawdigim arzum deyendeki bir ikisi var ki,o da Allaha qurban olum hec vaxt mumkun olmayacag.ama heyatimin gozel caglari qarwidadi xeyirlisi olsun inwallah:)
Cavab | Sitat
RoYaLaRi ReaLLaSdiRmaGiN eN YaXsI YoLu OyaNmaQdiR...
ESMA-NUR (2013-02-11 05:42)
insan butun arzularina cata bilmez
Cavab | Sitat
xxx lady
Better* (2013-08-12 17:42)
En boyuk arzum hele geleceyimi gozleyir buda zennimce mene xeyirdi amma aileme yox olkeme daha cox xeyirldi
Cavab | Sitat
Ya SeHvLeRiNlE uZlEsMeLi Ya Da sEhVlEriNle uZsUzLeSmElIsEn.cAhIlLik bAsQa sEyDiR eClaFlIq BaSqA....
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife