Melek
Ameli_ (2012-07-25 17:33)Melek olsaydiniz kimi her pis hadiseden Qorumaq isterdiniz? (1 nefer yazmaq olar)
Jaklina (2012-07-25 18:07)Hmm qeliz sualdir... Etrafimda o qeder sevdiyim insan var ki, eger onlardan biirini secsem, digerlerine haqsizliq olar...
Cavab | Sitat Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
IMZA:MEN
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
Ameli_ (2012-07-26 16:10)Emily
ailemi deyer verdiyim insanlari
Tek 1 nefer!!!
Cavab Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-08-30 12:41)Men 1 insanin yox, coxlarinin meleyi olardim. Butun pisliklerden tek olan Peygemberimizi qoruyardim. Kafirlerden, onun kalekaturasini yaradanlardan, Qurani-Kerimi yandiranlardan en dehwetli derecede qisasimi alardim. Amma teessuf ki, insanam. Adi, gunahlara mubtela olmuw insan.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-09-20 19:57)En deyerLimi-ANAMI
kaw ki melek olsaydim da,onu gercekden sevindirib,qoruya bilimseydim... Ama bele olmagimla onu uzduyum gunlerde olur
ailemideki herkesi cox sevirem, ama bunu gostere bilmirem,daje eksine olur,,,Ata-Anami sevindirmek,onlara layiqince ?vlad olmaq en boyuk arzularimdandi,hetta xeyallarimdi.cunki insan olaraq olari sevincden cox keder verirem.ve hecbirzaman borclarini qaytara bilmerem
..
Cavab | Sitat Offline...