Hansi mehwur ile aile qurardiz? :D

Hansi mehwur ile aile qurardiz? :D

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
PIANOCU (2012-08-10 10:00)
Hansi mehwura vurgunsuz? Seher acilanda telefonunuzu yandirib, onun wekline ekranda baxib , guc alirsiz? Telefonunuzda, otaginizda onun minlerle wekli var. He? :D
Jaklina (2012-08-10 10:22)
Gesheng saydigim mehsur coxdur, ama hec birine vurgun deyilem. Vapwe men hec kimin fanati deyilem ve ne qeder gozel olsa da hec bir mehsurla aile qurmaram.nea
Cavab | Sitat
Perhaps, the most difficult thing is to give the name to feelings . . .
PIANOCU (2012-08-10 10:25)
Jaklina, hmmmmmmmm. Maraqlidi :D
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Jaklina (2012-08-10 10:27)
PIANOCU, bes sen:P?
Cavab | Sitat
Emily (2012-08-10 10:57)
menim telimdede partiretide otagimda olan Robert patisyon ve cagatay ulusoydu.
Cavab | Sitat
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
Emily (2012-08-10 10:58)
ama aile qurmaga no!cunki evlenmeye fikrim yoxdu.
Cavab | Sitat
He? xeyal?m olmad? menim amma hemi?e maraqlanm??am; g?resen men kimin xeyal?yam?!
PIANOCU (2012-08-10 11:04)
Jaklina, menim mahnilari xowuma gelen biri var. Onun wekillerine baxanda 20 yawindaki weklini g?rende, nece geweng oglan oldugun g?rdum. O wekilde tebii g?zel idi. Indi ise onun sadece mahnilarina qulaq asiram. Menali mahnilari var. ?zune ise nifret edirem. Cunki o meseledi. Ondan g?zlemezdim. Adam Lambert. Aile ise hec vaxt qurmazdim. :S Elesi ile aile nedi, hec dost olmaqda, onunla daniwmaqda gunahdi. nea
Cavab | Sitat
Emily (2012-08-10 11:08)
PIANOCU, niye kimdiki o?
Cavab | Sitat
Jaklina (2012-08-10 11:18)
PIANOCU
Jaklina, menim mahnilari xowuma gelen biri var. Onun wekillerine baxanda 20 yawindaki weklini g?rende, nece geweng oglan oldugun g?rdum. O wekilde tebii g?zel idi. Indi ise onun sadece mahnilarina qulaq asiram. Menali mahnilari var. ?zune ise nifret edirem. Cunki o meseledi. Ondan g?zlemezdim. Adam Lambert. Aile ise hec vaxt qurmazdim. :S Elesi ile aile nedi, hec dost olmaqda, onunla daniwmaqda gunahdi. nea

Pianocu, duzdur ki, belelerine qarwi xow munasibetimiz yoxdur. Ama onlar da bir insandir. Ve Allah ucun hamimiz eyni statusdayiq... Onlar haqda bele daaniwmaq gunahdir. Ve mence sen "o meseleni" cox agardirsannea
Cavab
PIANOCU (2012-08-10 11:46)
Jaklina, yox. Onlar ALLAHIN en nifret etdiyi insanlardir. Lut Peygemberin (s) q?vmunde ( tayfasinda) bu insanlar coox idi. ALLAH Lut Peygemberi (s) onlari duzgun yola getirmek ucun g?ndermiwdi. Onlar azginlawmimdilar. Hedislerin bezilerindede bu fakt deyilir. Neise. M?vzudan cixmayaq.
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-08-10 11:49)
Emily, mugennidir. Pop, R&B, Rock ve elektro janrlarinin miksi olan janrda ifa edir.
Cavab | Sitat
[1] 2 3 ... 4 5 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife