Ilk mehebbeti unutmaq olurmu?

Ilk mehebbeti unutmaq olurmu?

Language: Azeri   Türkce   Russian
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Draqon@ (2012-08-11 21:46)
Bu m?vzunu oxuyub mene ?z tekliflerini yazanlara tewekkur.bir qizi cox sevirdim oda meni sevirdi.bu ewq mecarasi uzun surdu.bir gun buna n?qte qoymaq??n bulara el?i yolladim.el?iler elibow qayitdi.qizi mene vermediler.onu anasinin tekidi ile ?z?nden 11yaw b?y?k emisi ogluna verdiler.bir ne?e g?nden sonra k?n?ll? erize verib yollandim herbi xidmete.bir ne?e aydan sonra ewitdim ki evlenibler ve 1dene oglu olub.2il6ay xidmet d?vr?nde bir defe olsun g?rmedim onu dedim belke unudam onu ama unuda bilmedim.xidmeti bawa vurub eve d?nen g?n eve getmemiw dedim gedim 1 ci onu g?r?m girdim k??elerine uzaqdan g?rd?m onu ?reyim d?y?nmeye bawladi.bir iki s?z fikirlewdim dedim deyerem ona.axi 3 ile yaxindir g?rm?rem yarimi.gelib yanina ?atanda dilim qurudu s?zler hamisi yadimdan ?ixdi he? ne deye bilmedim g?zlerinin i?ine baxa baxa ke?dim yanindan.1 ne?e metre kecenden sonra meni ?agirdi d?nd?m ki ne deyirsen?dedi senle deyilem oglumu ?agiriram.belkede1 deqiqe yerimden terpene bilmedim.he?ne deye bilmedim ve uzaqlawdim ordan.bu hadiseden 10 il ke?ir.bu g?ne qeder hele bir kelmede kesmemiwik.indi onun 3uwagi var.ama men helede onun hesretile yawayiram .subay gezirem.onu unuda bilmirem ?ixarib ata bilmirem ?reyimden.bundan sonra inanmiram ki kimise onu sevdiyim qeder sevim.belkede unutmaq olar.belke kiminse bir s?z?,bir teklifi onu unutmaga k?mek eder.?ox sag olun.ewqin sevdasile yandirdim bu wirin cani men...
MeLodiM_ (2012-08-12 08:41)
Heyatdi da herwey ola biler...o xanim artiq heyatini qurub,mence onu gozlemeye deymez,sizde xeyallardan ayrilib,oz heyatinizi qurun,dogurdanda sevmisinize buna artiq sevinmeniz lazimdi,cunki coxlari hec bunuda bilmir))artiq realliqla bariwin,belke gunun birinde sizinde qiziniz olanda o xanimin adini qoyarsiz....:)
Cavab | Sitat
Offline...
PIANOCU (2012-08-12 08:53)
Siz esl ewqin ne oldugunu g?rmusuz. Amma yaw ?tur. Iller kecir. Ne vaxtsa ata olmaq istememisiz. Mene demek duwmez, amma siz aile qurmalisiz. Belke aile qurdugunuz xanima awiq oldunuz. H?rmet etdiyiniz ve xasiyyetine beled oldugunuz bir xanimla aile qurun. ?vladlariniz olsun. Aile sevgisi nakam ewqinizi unutduracaq en g?zel melhemdir. ?vladinizin dunyaya geliwi, onun ilk guluwu, onun dediyi ilk s?z-bunlar size her acini unutduracaq. Inanin mene. Yaxwi fikirlewin. O xanim artiq ?z geleceyini g?zleri qarwisinda b?yudur-?vladlarini. Bes siz?
Cavab | Sitat
Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
Draqon@ (2012-08-12 20:49)
MeLodNika_, ?ox sag ol verdiyin meslehete g?re.?ox ?etindi unutmaq.sene bele bir sevgi arzulayiram ama qovuwmaq wertile.
Cavab | Sitat
Ya Oldugun Kimi g?r?n,YA G?r?nd?y?n Kimi OL!
Draqon@ (2012-08-12 20:55)
PIANOCU, sevirsenmi kimise? Eyer sevirsense sene ugurlar.?aliw hemiwe sevgine sadiq ol.
Cavab | Sitat
MeLodiM_ (2012-08-12 21:01)
Draqon@, twk ama istemirem:(sevgiye nifret edirem:(ama siz gercekden oz heyatinizi qurmalisiz,cetinde olsa ~*oNsuZLugu*~qebul edib,geleceyi duwunmelisiz,ugurlar size:)
Cavab | Sitat
Offline...
-ASENA- (2012-08-12 21:23)
o xosbext insanlardan 1i de menemki esl sevgini duymusam.cox xosbextem.onunla ayrilsaqda....eh....heyat sen ne qeribesen?
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-08-12 21:58)
Draqon@, yox. Hec kesi sevmirem. Hec vaxtda sevmemiwem. Twk. Sevgi muqeddesdir. Her adam ucun yox.
Cavab | Sitat
Draqon@ (2012-08-12 22:09)
-ASENA-, sevib ayrilmisan? Eyer ayrilmisansa niye xowbextsen?
Cavab | Sitat
Draqon@ (2012-08-17 22:17)
PIANOCU, mene cox maraqlidir ki siz niye bu qeder sevgiye bu qeder nifret edirsiz.axi bunu siz yawamamiw onun lezetini nece bilirsiz.axi neden qorxursuz.belke xeyanetden?allahin bize verdiyi b?tun nemetlerden dadmaliyiq yoxsa qiyamet nefsimize cavab vermeli olacagiq.
Cavab | Sitat
PIANOCU (2012-08-18 05:58)
Draqon@, meni kiminse mene qarwi olan temiz hisslerine inandirmaq cetindi. Cunki, etrafimda ele sevenleri g?rmuwem ki, en adi meseleye g?re dava salar ve ayrilar. Men me'nen guclu olsamda, hemde hessasam. Her hansi xowagelmez hadisenin tesirine tez duwerem ve o auradan cixmaq menim ucun cetindi. Eger insan sevirse, niye sevdiyi wexsin her hansi xasiyyetin qebul edib, beyenmir? Hami sevdiyinde, onda olmayan xasiyyeti teleb edirler ve buna g?re hele ?zlerini de haqli sayirlar. Meni oldugum kimi qebul eden insan olmalidir ki, men de onu qebul edim. Menim secimlerime h?rmet etmelidir. Cunki menim ucun her wey qarwiliqlidi. Men sevgiye hemiwe yox demiwem. Men cetin insanam. Menim ureyim hemiwe bu neymetden mehrum olacaq. Cunki, bu onun ve aglimin secimidir. G?rduklerim, meni bu qenaete gelmeye s?vq edib.
Cavab | Sitat
[1] 2 3 ... 4 >>
Fikir yaza bilmek üçün qeydiyyatdan keçin.
Facebookda paylaş
« Forum | « Forum mövzular
Ana sehife