Bizimkiler!
Ameli_ (2012-08-12 04:50)Azerbaycan Sehnesinde en zovqlu ve zovqsuz geyinen Mugenni, Tv-Aparici?
Offline...
PIANOCU (2012-08-12 08:24)MeLodNika_, day deme. Z?vqlu bizde yoxdu. Hamisinin z?vqu hec 1 qepiklik deyil.
Cavab | Sitat Y?z defe zirveye baxinca, bir defe ZIRVEDEN BAX! )))
MeLodiM_ (2012-08-12 08:31)Nane var e helee o nece de zovqlu geyiniree
dehwett
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2012-08-12 08:34)MeLodNika_, mugenni Cavanwirin geyimin g?rende, guluw krizisine tutuluram.
Yeke kiwidi, geyimine bax.
MeLodiM_ (2012-08-12 08:51)PIANOCU, hele yalcin rzazadenin qirmizi naskilerin gormusen
,belke eli mireliyevin zovqu?..
,duzdue adi adamlardanda olur ele,bu normaldi da,ama olar efire cixirlare,niye olara baxanda gozum menen kusmelidi
Uzeyir olara baxanda yaxwi geyinir ele
Cavab | Sitat Offline...
MeLodiM_ (2012-08-12 08:54)Dogurdan bele cixirki bizde zovqlu geyinen yoxdu ele
dogurdan arawdiraqe...meselen Natavan hebibiden xowum gelmese de,verliwlerde olanda geyimlerin duzgun secir,Nuraninda paltarlari yarawir ona(azdaa olsa daa)
Cavab | Sitat Offline...
PIANOCU (2012-08-12 09:01)MeLodNika_, mence onlar duzgun geyinmiller. Pop stilde
oxuyan klassik stilde geyinmez axi. Z?vqlu geyinen bezi xanendelerimizdi. Meselen Melekxanim Eyyubova. Geyimleri qapali, bezi hallarda beden quruluwuna uygundu. Yeni normal demek olar. Mugenni verliwe gelsede, secdiyi senet ve janra uygun geyinmelidir. Mence bu duzgundur. Chris Brown, J.Bieber, Ne-yo ve s. ?z janrlarina uygun geyinirler. Esas budu.
Sabina_17 (2012-08-12 09:15)Mence elza seyidcahan superdi saci makyaji hele geyimlerini demirem.cox gulmelidi.
Cavab | Sitat PIANOCU (2012-08-12 09:20)Sabina_17, he. Elza lap dehwetdiye
. Kagizdan paltar. ?zu belke 100kq olar, deyir men 70kq mam. Hec utanmire.
Yalan daniwir.